Milli Eğitim Bakanı Selçuk: Hedef tamamen yüz yüze eğitim

Bakın okullar sınıflara indirgenerek aşama aşama açılıyor.. Atılan her normalleşme adımının sonuçları oluyor.. Veriler olumlu ise sonraki aşamaya geçiliyor, bir adım daha atılıyor.. Bakan Bey çok önemli verileri de ilk kez bizimle paylaştı..

"Pandemi sadece bizim değil dünyanın da yeni problemi. Türkiye, ilk günden itibaren aldığı tedbirlerle eğitime katılım oranında yüzde 80’i yakaladı. 13 bin noktada EBA destek üniteleri oluşturdu. İhtiyacı olan öğrencilerimize 60 bin tablet dağıtıldı. Her okulda Covid-19 ekipleri var. Can sıkıcı olay yaşamadık. Eğitim açığını kapatacağız"

Pandemi sürecinde herhâlde kimse Sağlık veya Millî Eğitim Bakanı olmak istemez.. Uzaktan gazel okumak kolay.. Yapılabilecek küçük bir hata bile nelere sebep olabilir hiç düşündünüz mü?

Eğitim muhalefetin de hedefinde.. Daha doğrusu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun.. Acaba Kemal Bey Avrupa’da, ABD’de neler yaşandığını biliyor mu? Hadi onu da bırakın Türkiye’yi takip ediyor mu? Eleştirmek için eleştirince insan gerçekten komik durumlara düşüyor.. Bu işler oyuncak değil ki.. Ziya Bey zaten özel sektörden gelen deneyimli bir eğitimci.. Adımlarını eşgüdüm çerçevesinde, kılı kırk yararak atıyor.. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Derin darbe.. 10 Haziran 2021 | 1.188 Okunma Dünya, Türk SİHA sistemlerini konuşuyor.. 09 Haziran 2021 | 744 Okunma Meral Hanım ne önerdiğinin farkında mı? 03 Haziran 2021 | 1.286 Okunma ‘Renklendirerek’ yapılan saldırılar.. 02 Haziran 2021 | 1.014 Okunma Ekrem İmamoğlu CHP’nin, Mansur Yavaş İYİ Parti’nin başına geçiyor.. 27 Mayıs 2021 | 5.682 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar