Akşener direnişi!

24 Haziran baskın seçim kararıyla birlikte AK Parti "Bu oyunun kurucusu benim, istediğimi alırım istediğimi almam" mesajı verdi.O günlerde Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili sözcüler ve Devlet Bahçeli'nin beden dilleri rahat...

24 Haziran baskın seçim kararıyla birlikte AK Parti "Bu oyunun kurucusu benim, istediğimi alırım istediğimi almam" mesajı verdi.

O günlerde Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili sözcüler ve Devlet Bahçeli'nin beden dilleri rahat, kendine güvenen bir haldeydi. Söylemler de buna paralellik gösteriyordu.

Karar sonrasında AK Parti'nin seçim propagandasının oturacağı ana metin de belirlenmişti.

Batı ve Avrupa karşıtlığı söylemleri ile suni kavga başlatıldı. Erdoğan, Almanya ve Avusturya'yı hedef almaya başlamıştı bile.

Buna rağmen adı konmamış bir tedirginlik hissediliyordu. Hükümete yakın medyada bile aynı soru vardı; "İYİ Parti seçimlere katılacak mı?"

AK Parti ve MHP kendinden emindi. Soruya yanıt verilmiyor, geçiştiriliyordu. YSK'dan da açıklama bir türlü gelemiyor, muhatap bile bulunamıyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağırel "Beni tutuklayabilirler" demişti 13 Mart 2020 | 3.108 Okunma Türkiye, Esad'la masaya oturtulmak isteniyor 06 Mart 2020 | 2.313 Okunma ​​​​​​​Milli Savunma Bakanlığı konuya acilen el atmalı 05 Mart 2020 | 2.447 Okunma Suriye'de saklanan gerçekler 03 Mart 2020 | 10.286 Okunma Coronavirüs'te Erzurum Pilot İl mi? 28 Şubat 2020 | 3.745 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar