Üzgünüm ama Sedat Peker haklı çıktı

Peker’in açıklamalarının ardından işaret ettiği Cihat Yaycı, OdaTV’ye konuştu.

Hava ciğerimizden geliyor. Gırtlağımızdaki tellere çarpıyor. Boğaz, burun ve ağız; sese şekil veriyor. Anne karnında duyuyoruz, doğduğumuz anda çığlık atıyoruz. Ne garip, sessizliği sonradan öğreniyoruz.

Sedat Peker ne demişti:

“Pambıkören, seni unuttum zannetme. Kâr etmeyen Total’i Mehmetçiğin parasıyla kurulan OYAK’a nasıl sattığını mutlaka anlatacağım. Mavi Vatan’ın isim babası Cihat Yaycı Paşa’nın, bu satışın adil olmadığını söylemesi üzerine onu etkilemek için nasıl baskı kurdurduğunuzu da biliyorum. Pambıkören, Mehmetçiğin parasına göz dikenin Yüce Allah gözlerini çıkarır biliyor musun? Bu satış usulüne uygunduysa, Cihat Yaycı Paşa neden bunun usulsüz olduğunu her yerde dillendirdi ve siz onun üzerine hangi güçlerle baskı kurdurdunuz?”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Filistin masasında neden Türkiye yok 18 Mart 2024 | 915 Okunma ‘Paralel devlet’ten çocuk istismarına 14 Mart 2024 | 961 Okunma Yargıdaki rüşvet bataklığının belgeleri 11 Mart 2024 | 2.154 Okunma Murat Kurum’a kim inanır 07 Mart 2024 | 2.727 Okunma "Kürt Tilkisi" nasıl "Vatandaş Macit" oldu 04 Mart 2024 | 2.143 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar