Sahi ne oldu sarıklı amirale

Sahi ne oldu sarıklı amirale Ne sen boşuna ıslanıyorsun. Ne de yağmur boşuna yağıyor. Doğada bir damlanın bile sebebi var.

Bir dönem FETÖ ile kolkola olan Nurcu cemaatler, haftasonu, sırayla, AKP’ye desteğini açıkladı. FETÖ’den sonra, "Cemaatler siyasete girmesin" diyen iktidar ise, destek kendisine olunca alkışladı.

Okuyunca "Tabii böyle olacak" dedim!

Neden mi?

Anlatayım…

Üniformasının üstünde cübbe ve sarık vardı. Makam aracıyla geldiği dergah görünümlü cemaat evinde fotoğrafları çekilmişti. Görüntüsü medyaya düştü. Günlerce tartıştık. Aklımızda "sarıklı amiral" olarak kaldı. Tuğamiralin adı Mehmet Sarı’ydı. Erdoğan, "TSK'nin disipliniyle bağdaşmayacak fotoğraf veren askere olumlu bakmadık, bakmayız" demiş, "Milli Savunma Bakanlığımız kendi üzerine düşeni mutlaka yapacaktır" diye devam etmişti. "Gereği yapıldı mı?" derseniz, görüntüye tepki gösteren emekli 104 askerin gözaltına alınıp yargılandığını, sarıklı amiralin ise bir herhangi bir cezayla yüzleşmeden YAŞ’ta emekli edildiğini hatırlatırım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Baskın yapılan evden çıkan hâkim 18 Nisan 2024 | 224 Okunma İsmi lazım değil! 15 Nisan 2024 | 1.597 Okunma Az kalsın bütün Beyoğlu elden gidiyormuş! 11 Nisan 2024 | 937 Okunma Menzil de yenildi İsmailağa da 08 Nisan 2024 | 2.429 Okunma Atı alan Van’ı geçemedi 04 Nisan 2024 | 1.075 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar