Özhaseki’nin kurtulmak istediği mazisi

AKP Sözcüsü, Mansur Yavaş’ı hedef alan kişiye “saygın işadamı” dedi ya... “Saygın” denilenin çocuk istismarından sahteciliğe bir dizi suç dosyası çıktı. Günlerce...

AKP Sözcüsü, Mansur Yavaş’ı hedef alan kişiye “saygın işadamı” dedi ya... “Saygın” denilenin çocuk istismarından sahteciliğe bir dizi suç dosyası çıktı. Günlerce tartıştık.
Aksini söylemek ne mümkün. Bizde işadamları genelde “saygın”dır. Yüksek plaza katlarından gencecik kızlar camdan düşer. İşadamı saygındır! “Milletin şeyini şey edeceğini” söyler. İşadamı saygındır! Bank Asya’da milyonları çıkar. İşadamı saygındır! “Saygın” olmadığı haller, ancak kendinden daha “saygın” olanla kavga ederse ortaya çıkar.
Sahi bir zamanların o “saygın” işadamları ne yapıyor acaba? Kayseri’den kolları Pensilvanya’ya uzananlardan söz ediyorum. “Gül” gibilerdi. Sonra bülbül gibi oldular.
Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, FETÖ’nün Melikşah Üniversitesi’nin yurdunu nasıl yaptırdıklarını söyle anlatıyordu: “Yurtdışına yapılan bir geziyle ilgili de uçakta beni dönemin belediye başkanı Mehmet Özhaseki yanına çağırdı. Bana üniversiteye yurt yapacak hayırseveri bulduğunu söyledi.”
Holding’in Yöneticisi Hacı Boydak ise Pensilvanya ziyareti sorulunca mahkemede şunları söyledi: “Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği kardeş şehir Caroline ziyaretine o zamanki Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin isteği ile 9 işadamı ile birlikte katıldım.”
Ersin Kıranatlıoğlu, Kayseri’de oto satıcısıydı, akaryakıt istasyonları vardı. 2 Aralık 2016’da savcılığa verdiği ifadede iti...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yaptım, yapıyorum, yine yapacağım! 06 Mayıs 2024 | 1.558 Okunma Erdoğan’ın ‘görüşmeyin’ dediği lider 02 Mayıs 2024 | 5.160 Okunma Ölen yine öldüğüyle kaldı 29 Nisan 2024 | 869 Okunma Uğur Dündar’ın babalık davası 25 Nisan 2024 | 6.273 Okunma Erdoğan görevi bırakmalı 22 Nisan 2024 | 4.760 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar