CHP önünde patlayan silahın hikâyesi

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Terkoğlu bu hafta 'CHP önünde patlayan silahın hikâyesi' başlıklı yazsını kaleme aldı.

Gez göz arpacık... Sadece 12’den vuranın değil boşa atılmış merminin de öyküsü var.

Hatırladınız mı seçim boyunca o kurşunları ne çok konuştuk. Kâh İYİ Parti binasına isabet etti kâh CHP önünde patladı. Bıraktık gitti.

Ama durun, belki birinin peşinden koşabiliriz...

Tarih: 6 Nisan 2023. Sabaha karşı saat dört. CHP İstanbul İl Başkanlığı’nı koruyan polisin anlattığına göre, bina yakınında 5-6 el ateş açıldı. Binaya isabet etmedi ama olay Türkiye gündemi oldu. 

Polis, kamera kayıtlarını takip etti. Aracın sahibini ve araçta olan 20’li yaşlarındaki 3 kişiyi buldu. Ruhsatsız silahlarını da yakaladı. Ancak ateş açan onlar değildi. Araçtaki diğer kişi Emre Duran’dı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
200 günlük burun sürtme davası 01 Aralık 2025 | 284 Okunma Bir garip ölüm hikâyesi 27 Kasım 2025 | 502 Okunma CHP’yi ‘gayrımeşrulaştırma’ operasyonu 13 Kasım 2025 | 113 Okunma Eğitimsiz okullar bakanlığı 10 Kasım 2025 | 76 Okunma Aranan casus sonunda bulundu! 27 Ekim 2025 | 781 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar