Alışmak, görmekten daha kolay geliyor

Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Barış Terkoğlu’nun bugünkü (10.02.2022)’’ Alışmak, görmekten daha kolay geliyor ‘’ başlıklı yazısı.

Başka bir ülkede olsa kuşkusuz çok şey değişirdi. Ama alıştık mı, yoksa umursamıyor muyuz bilmiyorum. Görmemiş gibi yaptığımız kesin.

Aslında iki haftadır gazetemizde okuyorsunuz. Hikâyeyi Barış Pehlivan başlattı. 

1 Şubat tarihinde, FETÖ davası sanığı M.U’nun, Elazığ 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde verdiği ifadeyi gündeme getirdi. M.U., “2009 sonrasında cemaat sohbetlerinde gördüğüm insanlar şunlardı” diyerek bir liste vermişti. Bu listede en dikkat çeken isim, eski AKP Elazığ Milletvekili Şuay Alpay’dı. Gelgelelim, Şuay Alpay, bugün Milli Savunma Bakan Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Pehlivan, Alpay’la konuşmuş, Alpay beklendiği gibi yalanlamıştı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
200 günlük burun sürtme davası 01 Aralık 2025 | 284 Okunma Bir garip ölüm hikâyesi 27 Kasım 2025 | 502 Okunma CHP’yi ‘gayrımeşrulaştırma’ operasyonu 13 Kasım 2025 | 113 Okunma Eğitimsiz okullar bakanlığı 10 Kasım 2025 | 76 Okunma Aranan casus sonunda bulundu! 27 Ekim 2025 | 781 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar