"CHP nasıl şehir kulübüne dönüştü?"

Kılıçdaroğlu'nu o koltuğa kimler oturtmuşsa çivilemişler besbelli. Ne olursa olsun bir milim kıpırdamıyor. Çokça rahmetli Ecevit'in "halkçılığını" taklit etmeye kalkışıyor: Aşı için sıramı beklerim lafı da bunlardan biri.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, CHP Genel Başkanımız, canımız, ciğerparemiz Kemal Kılıçdaroğlu beyimizi arayarak, aşı olabileceğini bildirir. Kemal Beyimiz halkçı ya? Önce millet sonra kendisi ya. Durun durun hele! Kemal Bey ne zaman halkçı oldu? Onu bıraktığımızda başını Cem Boyner'in çektiği, TÜSİAD'ın kurduğu Yeni Demokrasi Hareketi’nin yönetim kurulu üyesiydi.

Sonra bir baktık; "beş dakkada Beşiktaş" örneği, CHP'nin Genel Başkanı koltuğuna oturtuldu! Bunun yanı sıra da Deniz Baykal'a, akıllara zarar, bir tezgâh açıldı. Karanlıklar içinde, yatakta yatan bir kadınla, biraz ötede, ayakta bir adamın gösterildiği bir video yayınlandı. Bu video sözüm ona, Baykal'ın bir kadınla beraberliğinin kanıtıydı! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.244 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 288 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum