Vatan hainleri!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) internet sayfasında geziniyorum. “Yardım Kampanyaları” başlıklı bölümde bir çağrı dikkatimi çekiyor:“İyilik Treni Afganistan...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) internet sayfasında geziniyorum. “Yardım Kampanyaları” başlıklı bölümde bir çağrı dikkatimi çekiyor:

“İyilik Treni Afganistan Yolunda.”

Sonra okuyorum: “T.C. İçişleri Bakanlığı AFAD Başkanlığı koordinasyonunda bir araya gelen Türk Kızılay başta olmak üzere 12 sivil toplum kuruluşumuz (Türk Kızılay, Türkiye Diyanet Vakfı, IHH, Deniz Feneri, Beşir Derneği, Hayrat Yardım Derneği, Sadakatası, Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı, Fetih Vakfı, Yedi Başak Derneği, ANDA Derneği, Umuda Koşanlar Derneği) Afganistan halkının kendi ülkelerinde, daha insani şartlarda yasamasını sağlamak için bir yardım seferberliği başlattı. Bu kapsamda, 747.7 ton gıda, giyim, battaniye, sağlık, hijyen vb. yardımından olusan 46 vagonluk “İyilik Treni’nin ilk seferi yola çıkmaya hazırlanıyor.” (26 Ocak 2022)

Afganistan’a yardıma koşan 12 kuruluşun muhafazakar dünyaya, tarikatlara-cemaatlere yakın olduğunu biliyoruz. Buraya kadar sorun yok! Herkes yardımını yapsın, AFAD koordine etsin!

Sorun nerede mi...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım 24 Nisan 2024 | 2.110 Okunma Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı 09 Nisan 2024 | 877 Okunma İYİ Parti’de sekiz kişilik dar toplantı 05 Nisan 2024 | 1.627 Okunma “Sızdırılan” MYK sonrası taşlar yerinden oynayacak 04 Nisan 2024 | 6.168 Okunma Sadece partiler değil iş insanları da ‘yatırım’ için anket yaptırıyor 22 Şubat 2024 | 196 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar