Seçime, tek başımıza girecek gibi çalışacağız

Yerel seçimlere doğru herkesin kafasında aynı soru var: Millet İttifakı’nın ana iki partisi CHP ile İYİ Parti ittifak yapacak mı? 31 Mart’ta İstanbul ve Ankara başta olmak üzere nasıl bir yol izlenecek?Tarih 13...

Yerel seçimlere doğru herkesin kafasında aynı soru var: Millet İttifakı’nın ana iki partisi CHP ile İYİ Parti ittifak yapacak mı? 31 Mart’ta İstanbul ve Ankara başta olmak üzere nasıl bir yol izlenecek?

Tarih 13 Temmuz 2023…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İYİ Parti Genel Merkezi´nde bir araya geldi. Görüşmenin ardından “İttifak konuşuldu” kulisi medyada yazılıp çizildi, konuşuldu. Akşener’in basın danışmanı Murat İde görüşmeyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Ne Sayın Burak Akburak ve Sayın Ahmet Akın arasındaki görüşmede, ne de, bir nezaket ziyaretinden ibaret Sayın Genel Başkanların görüşmesinde, yerel seçimler üzerine konuşma geçmemiş, hatta bu konu gündeme dahi gelmemiştir. Kimsenin şüphesi olmasın ki, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, her konuda olduğu gibi, önümüzdeki süreçle ilgili olarak da, açık ve şeffaf bir yol haritası ile hareket edecektir. Meslektaşlarımızın, kulis bilgileri konusunda daha dikkatli olmalarını, en azından doğrulatma konusunda asgari düzeyde mesleki önlem almalarını beklediğimizi bildirir, iyi çalışmalar dileriz.”

Net bir dille yalanlama...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım 24 Nisan 2024 | 2.109 Okunma Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı 09 Nisan 2024 | 876 Okunma İYİ Parti’de sekiz kişilik dar toplantı 05 Nisan 2024 | 1.623 Okunma “Sızdırılan” MYK sonrası taşlar yerinden oynayacak 04 Nisan 2024 | 6.164 Okunma Sadece partiler değil iş insanları da ‘yatırım’ için anket yaptırıyor 22 Şubat 2024 | 196 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar