Kim bu SBK’nın BÜYÜKBABASI?

KINGSTON: Şubat ayında Turkiye'de görüştük.

Esastan uzaklaşmamak gerekiyor… Ana damarı bulunca o yoldan devam etmek şart! Dedektif gibi, cinayet polisi gibi… Habertürk yazarı Fatih Altaylı’nın dün yazısında kullandığı ifade önemli: “Sezgin Baran Korkmaz ise işin kolayını bulmuş belli ki! Gazete sahibi olacağına gazeteci sahibi olmayı yeğlemiş.” Bu işin medya ayağı! Esasa gelelim! SBK, 5 Aralık 2020’de yurtdışına nasıl ‘gitti’? Ankara’daki hatırlı ‘ağabeyler’ kim? Yurtdışı yasağı neden kalktı?

O zaman ABD’deki SBK dosyasına uzanalım! (Gazeteci ahlakı olarak not düşelim: ABD’deki bu iddianameyi ilk gündeme getiren isim Odatv’den gazeteci Serdar Cebe oldu.)

Amerika’nın Utah eyaletindeki Salt Lake Bölge mahkemesi, Sezgin Baran Korkmaz’a (SBK) 225 yıl hapis istemiyle dava açtı. 28 Nisan tarihinde gizlilik kaydıyla açılan davanın iddianamesi, Utah Mahkeme Heyetinin iddianameyi kabul etmesinin ardından gizlilik kararı kaldırılarak önceki gün akşam saatlerinde yayınlandı.

....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım 24 Nisan 2024 | 2.110 Okunma Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı 09 Nisan 2024 | 878 Okunma İYİ Parti’de sekiz kişilik dar toplantı 05 Nisan 2024 | 1.627 Okunma “Sızdırılan” MYK sonrası taşlar yerinden oynayacak 04 Nisan 2024 | 6.169 Okunma Sadece partiler değil iş insanları da ‘yatırım’ için anket yaptırıyor 22 Şubat 2024 | 196 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar