The Greatest

11 Ey­lül sal­dı­rı­la­rın­dan son­ra, Dün­ya Ti­ca­ret Mer­ke­zi­’nin yı­kın­tı­la­rı ara­sın­da ger­çek­leş­tir­di­ği...

11 Ey­lül sal­dı­rı­la­rın­dan son­ra, Dün­ya Ti­ca­ret Mer­ke­zi­’nin yı­kın­tı­la­rı ara­sın­da ger­çek­leş­tir­di­ği rö­por­taj­da CNN mu­ha­bi­ri Mc O’­ne­ill ağır­sık­let şam­pi­yo­nu Mu­ham­med Ali­’ye şu so­ru­yu so­rar:
-Sa­yın Mu­ham­med Ali, bu deh­şe­tin mey­da­na gel­me­si­ne se­bep olan te­rö­rist­ler­le ay­nı di­nin men­su­bu ola­rak ne­ler his­se­di­yor­su­nuz?
Mu­ham­med Ali Clay şöy­le ce­vap ve­rir:
-Siz Hit­ler ile ay­nı di­ni pay­la­şan bir men­sup ola­rak ne­ler his­se­di­yor­sa­nız, ay­nı­sı­nı!
Ha­ya­tı bo­yun­ca “en iyi­” ol­ma­ya ça­lı­şan Mu­ham­med Ali’­nin bu ifa­de­si hiç de öy­le­si­ne söy­le­nil­miş bir söz de­ğil el­bet­te.
Söz, söy­le­ye­ne gö­re ağır­lık ta­şır; he­le bir bi­linç ve ze­ka ürü­nüy­se…
36 ya­şı­na ka­dar, za­ma­nı­nın tek is­mi ol­ma­yı ba­şa­ran Mu­ham­med Ali, pro­fes­yo­nel dö­ne­min­de 37’si na­kavt ol­mak üze­re 56 maç ka­za­nır. Sa­de­ce 5 kez ye­nil­miş­tir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alimin uykusu cahilin ibadetinden daha üstündür! 27 Kasım 2023 | 377 Okunma Bir toplumun DNA testi: ENFLASYON... 20 Kasım 2023 | 256 Okunma Bugün ölen adaletti 13 Kasım 2023 | 319 Okunma Ülkeler ahlaksızlıktan çöker! 06 Kasım 2023 | 192 Okunma Ne mutlu Türk’üm diyene! 30 Ekim 2023 | 195 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar