Perşembeden pazara...

Yılbaşı üstü İstanbul'da etkinlikler, organizasyonlar, alışveriş şenlikleri, oyunlar aldı başını gidiyor. Bakın benim bu hafta perşembe-pazar ajandamda neler var: 14-16 Aralık'ta Uniq İstanbul Volkswagen...

Yılbaşı üstü İstanbul'da etkinlikler, organizasyonlar, alışveriş şenlikleri, oyunlar aldı başını gidiyor. Bakın benim bu hafta perşembe-pazar ajandamda neler var:
14-16 Aralık'ta Uniq İstanbul Volkswagen Arena'da Zubizu Yılbaşı Alışveriş Günleri var. Bir manimiz çıkmazsa, bugün kızlarla gidip sevdiklerimize yılbaşı hediyeleri alacağız (ya da kendimize). Bir de bizim Mert Vidinli'nin partisi varmış, bakalım Mert'in bitmeyen partileri nasıl oluyor.
Yine bugün, yine Uniq Hall'de sezon başından beri izlemek istediğim müzikal 'Woyzeck Masalı'na gidiyoruz.
Özcan Deniz, Meryem Uzerli ve Aslı Enver'in başrollerini paylaştığı gerilim filmi 'Öteki Taraf', cuma sinema listemizin başında.
Bi' de söyledikleri gibi iyiyse, valla destanlar yazacağım. Bizim de şöyle sıkı bir gerilim filmimiz olmasın mı?
Kanyon etkinlik alanında, cumartesi 15.00'te çok sevdiğimiz yemek blogger'ı Cafe Fernando-Cenk Sönmezsoy'un yemek söyleşisi de listemde.
Pazar için planım; Feriköy Antika Pazarı'nı gezmek, sonrasında da Bomontiada ziyareti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fenerbahçe cinsiyetçi ayrımcılığa dur diyor 15 Kasım 2018 | 4.326 Okunma Yağmur’un sınavı ve babasız kızlar... 14 Kasım 2018 | 6.255 Okunma Çağan Irmak’a ‘Issız adam’ sürprizi 12 Kasım 2018 | 4.476 Okunma Hazar Ergüçlü-Onur Ünlü çiftine çifte standart 08 Kasım 2018 | 3.965 Okunma Polisi aramayan da suça ortaktır! 07 Kasım 2018 | 3.848 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar