Seçimlere bir hafta kala...

CHP-MHP-HDP ve onlara ilave olarak, gizli siyasi parti gibi davranan cemaati de düşünürsek birbirine hiç benzemez hatta zıt ve düşman bu grupları bir araya getiren tek ortak faktör Ak Parti karşıtlığı olsa gerek. Sentetik...

CHP-MHP-HDP ve onlara ilave olarak, gizli siyasi parti gibi davranan cemaati de düşünürsek birbirine hiç benzemez hatta zıt ve düşman bu grupları bir araya getiren tek ortak faktör Ak Parti karşıtlığı olsa gerek. Sentetik bir ittifak bu. Bunun Ak Parti gibi organik bir parti karşısında güvenilir bir alternatif oluşturması mümkün değil.

Ak Parti, bu seçimlere yeni bir kadroyla giriyor. Yeni kadroda genç ve dinamik isimler dikkat çekiyor. Ben yine pozitif ayırımcılık yaparak kadın adaylara dikkat çekmek istiyorum. Siyasetin yeni kadın yüzleri olacak bu isimler, aynı zamanda bir yasağın sona erişinin sembol isimleri olacaklar. Türkiye'de tüm kadınlar 80 yıl sonra, seçilme hakkını almalarından bu yana ilk kez eşitleniyor. 
En gencinden başlayayım. 

Antalya'dan Sena Nur Çelik: Uluslararası hukuk alanında çalışıyor. Hukuk eğitimini İngiltere'de LSE'de yaptı, uluslararası hukuk şirketlerinde kariyerine devam etti. Çocukluğundan beri tanırım. Çok okuyan, çok kültürlü dünyayı yakından tanıyan, kabiliyet ve kapasitesi yüksek, odaklandığı her alanda güzel başarılar elde edebilecek genç bir vekil. Sena Nur'un Türkiye'deki gençlerin sesi olacağına eminim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nükleer silahların gölgesinde 13 Nisan 2024 | 100 Okunma Düşünce tarzını değiştirmek 06 Nisan 2024 | 259 Okunma İsrail ordusunun yabancı askerleri 30 Mart 2024 | 373 Okunma İstanbul’un geleceği Türkiye’nin geleceği demek 23 Mart 2024 | 201 Okunma Türkiye’yi taşıyacak düşünce kapasitesi nasıl gelişir? 16 Mart 2024 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar