Ten seçiyor eşini bize de öyle oldu!

Sertab Erener yapmış yine yapacağını! Bravo Sertab! Benim için yazın albümü. Hemen Bodrum’a gidip, sesini bangır bangır açıp gecenin karanlığında dinlemek istiyorum. ‘Tek Başıma’yı...

Sertab Erener yapmış yine yapacağını!

Bravo Sertab! Benim için yazın albümü. Hemen Bodrum’a gidip, sesini bangır bangır açıp gecenin karanlığında dinlemek istiyorum. ‘Tek Başıma’yı da pek sevdim. ‘Kırık Kalpler Albümü’ süper.

Harbi müzik. Zaten Sertab’ın sesi olağanüstü. O kadar güzel ki, başka bir enstrümana gerek yok.

Sözler de sıkı.

Bu, kocası Emre Kula’yla yaptığı ilk albüm. Hayatından fevkalade memnun, hep gençti, tabii 20 yaş küçük sevgili onu daha da genç yapmış, çok çok iyi gördüm Sertab’ı, “Bu albüm bizim çocuğumuz!” diyor, biraz da Emre onu böyle bir albüm çıkarması için teşvik etmiş, Johnny Depp’e benzettiği kocasına çok âşık, bıraksan 24 saat adamı anlatacak!

Ben tabii takıntılı bir gazeteci olarak, bir yıl önce ayrıldığı 18 yıllık sevgilisi Demir soruları sormaya çalıştım ama kadın artık başka bir yerde, gerçekten umurunda bile değil, neredeyse bütün eski aşklara selam olsun, herkes iyi olsun havasında... “Ten seçer eşini” deyip duruyor!
Onlara mutluluklar diliyorum...
Hürriyet

Yeni bir albüm daha: ‘Kırık Kalpler Albümü’. Bence efsane olmuş! Heyecanla dinledim ve “Budur!” dedim. Eski Sertab albümleri gibi. 90’lardan fırlamış gibi. Damardan. İçki içmeden adamı sarhoş ediyor, kalbinden yakalıyor...

- Ay ne güzel böyle hissetmen! Tam da bu. Bunu hedefledim...

Gerçi ben âşık bir kadının şarkılarını dinleyeceğimi zannediyordum. Bu, biraz melankolik. Hayrola?

- Evet, var bir melankoli havası. Ama aşkın içinde de yok mu melankoli? Ayrılık şarkıları bunlar. Zaten o yüzden ‘Kırık Kalpler Albümü’.

Bilinçli bir seçim mi?

- Alakası yok. Bu albümde her şey en başından beri enteresan bir şekilde yuvarlanarak önüme geldi. Sanki bir güç, bu şarkıları söylememi istedi.
Bu albümde bilinçli olarak 90’lara gittim

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne kadar kaçarsak kaçalım bir gün kendimizi annemize benzerken buluruz! 15 Eylül 2019 | 669 Okunma Bugün vizyona giren ‘Kız Kardeşler’ filminin yönetmeni Emin Alper: Erkekler, kadınları dizginleyemediklerini anladıkları noktada onları öldürüyorlar! 13 Eylül 2019 | 226 Okunma Hepimize örnek olsun 12 Eylül 2019 | 331 Okunma Yazıklar olsun! Masum bir can daha gitti 11 Eylül 2019 | 159 Okunma Rap’çiler susmadılar! 10 Eylül 2019 | 490 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar