Kurt adam bir gecede kurt adam olmadı

30 yıl sonra bir roman yazdı. Nihat Genç'in yeni romanının adı 'İslamcı Erol Nasıl Çıldırdı?' April Yayıncılık'tan çıktı. Zihin açıcı, sürükleyici ve heyecan verici bir...

30 yıl sonra bir roman yazdı. Nihat Genç'in yeni romanının adı 'İslamcı Erol Nasıl Çıldırdı?' April Yayıncılık'tan çıktı. Zihin açıcı, sürükleyici ve heyecan verici bir roman.

En önemlisi de hepimizin kafasını meşgul eden şu soruya cevap veriyor: "Nasıl oldu da sade Müslümanlık yıkıcı bir ideolojiye dönüştü?"
Nihat Genç, olağanüstü bir anlatımla felsefi, psikolojik, siyasi ve sosyolojik tespitler eşliğinde Türkiye'nin son 20 yıldaki dönüşümünü anlatıyor.
Kimseye eyvallahı olmayan bağımsız bir yazar o. Bence biraz deli. Karadenizli olduğu için de dilinin ve kaleminin ayarı biraz kaçıyor. Ama güzel laf bindiriyor, içinde zekâ olan hakaretler ediyor. Türkiye'nin her yerinden hayranları var, onu 11 yaşından beri Leman'dan okuyan gençler var. Karaköy'de buluştuk, yolda yürürken onu gören hayranları çıldırdı. Televizyonda bağıran çağıran adam tanıdık ama ben sakin, tatlı, birikimli ve ilginç tespitleriyle bir edebiyatçıyla röportaj yaptım. 
Buyurun buradan okuyun...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne kadar kaçarsak kaçalım bir gün kendimizi annemize benzerken buluruz! 15 Eylül 2019 | 669 Okunma Bugün vizyona giren ‘Kız Kardeşler’ filminin yönetmeni Emin Alper: Erkekler, kadınları dizginleyemediklerini anladıkları noktada onları öldürüyorlar! 13 Eylül 2019 | 227 Okunma Hepimize örnek olsun 12 Eylül 2019 | 331 Okunma Yazıklar olsun! Masum bir can daha gitti 11 Eylül 2019 | 159 Okunma Rap’çiler susmadılar! 10 Eylül 2019 | 490 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar