Gizlilik aşkın büyüsüydü, şimdi her şey ortada

Ne zaman Filiz Akın'la röportaj yapsam kendimi iyi hissediyorum. Ben de ona iyi geliyorum.  Biz iyi anlaşıyoruz. Röportajdan önce, çantasından yeni keşfettiği kremleri çıkarıyor, biraz anne-kız, hatta...

Ne zaman Filiz Akın'la röportaj yapsam kendimi iyi hissediyorum.

Ben de ona iyi geliyorum.  Biz iyi anlaşıyoruz.

Röportajdan önce, çantasından yeni keşfettiği kremleri çıkarıyor, biraz anne-kız, hatta abla-kardeş muhabbeti gibi, benimle güzellik tüyolarını paylaşıyor.
Çünkü onu çok beğendiğimi, güzel ve yaşsız bulduğumu biliyor.


Gerçekten de Filiz Akın’a zaman işlemiyor. 72 ama hep güzel, hep klas, hep yeni. Hiçbir zaman eskimiyor. O hep modern.
Tavsiyelerini fevkalade ciddiye alıyorum. Hiç de pahalı kremler, fondötenler değil önerdikleri, eczanede satılan şeyler. Diyor ki: “Şunu şurana süreceksin, bunu burana. Yüzünün karanlıkta kalan yerlerini aydınlat. Çok fazla sürme. Bastırma. Sır, her yere değil, sadece gereken yerlere sürmede...”
Yılın son günlerinde Filiz Akın’ın size iyi geleceğini düşündüm.


2015 biterken kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
- Nedense iyi hissediyorum! 
İflah olmaz iyimserlerden misiniz?
- Değilim ne yazık ki. Keşke olabilsem... Kendini sürekli motive edebilen, sürekli iyi hisseden biri değilim. Depresif zamanlarım da var. Ama bu aralar iyiyim.
Sosyal biri misiniz?
- Hayır Ayşecim, asosyal sayılabilirim. Dönem dönem insan arasına karışırım ama genel olarak içime dönük yaşarım. Bundan şikâyetçi değilim. Sönmez’le susarız biz, susarak anlaşırız! Saatlerce yan yana kitap okuduğumuz ve konuşmadığımız olur. Bunu çok değerli buluyorum.
Sizin hayat felsefeniz nedir?
- Çok özel bir şey değil benim hayat felsefem, sadece devam etmek. Ne olursa olsun devam etmek...
Bundan daha güzel ne olabilir? 
- İnsan, şanssızlıktan ya da hatalarından dolayı başarısız olabilir. Ama orada takılıp kalmamak lazım. Hep devam etmek gerekiyor. Hep, “Küçük bir çukura düştün. Olsun, hadi ayağa kalk ve yürü...” demek lazım. Bir de her şeyi dert etmemek gerekiyor. Hayat bir kere. Ve ölüm var. Ölümcül hastalıklar dışında şeylere fazlaca üzülmek o kadar lüzumsuz ki. Hayatı da bir yere kadar ciddiye almak lazım. Ama tabii ben bunları 72 yaşında söyleyebiliyorum.
Neler heyecanlandırıyor sizi?
- Bir sürü proje var. Bu da beni heyecanlandırıyor, daha doğrusu oyalıyor. Bir kısmı benim aklıma geliyor, bir kısmını insanlar teklif ediyor.
Mesela neler?
- 2016’da Filiz Akın kurabiyeleri yiyebileceksiniz!
A ne güzel!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne kadar kaçarsak kaçalım bir gün kendimizi annemize benzerken buluruz! 15 Eylül 2019 | 669 Okunma Bugün vizyona giren ‘Kız Kardeşler’ filminin yönetmeni Emin Alper: Erkekler, kadınları dizginleyemediklerini anladıkları noktada onları öldürüyorlar! 13 Eylül 2019 | 226 Okunma Hepimize örnek olsun 12 Eylül 2019 | 331 Okunma Yazıklar olsun! Masum bir can daha gitti 11 Eylül 2019 | 159 Okunma Rap’çiler susmadılar! 10 Eylül 2019 | 490 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar