Erdem'i 2 Can'ı 4 soruyla casus ilan ettiler

Nedim Şener'i yakından tanıma fırsatı buldum. Son derece samimi, sahici bir adam. Ve inanılmaz açık. Ne yazık ki, bütün sohbetimizi buraya sığdırabilmem mümkün değil. Can Dündar ve Erdem Gül’den...

Nedim Şener'i yakından tanıma fırsatı buldum. Son derece samimi, sahici bir adam.

Ve inanılmaz açık. Ne yazık ki, bütün sohbetimizi buraya sığdırabilmem mümkün değil. Can Dündar ve Erdem Gül’den girdik, cemaatten çıktık. Merak ettiğim ne varsa sordum. Doğan Kitap’tan, “Baba Seni Neden Oraya Koydular?” kitabında Silivri dönemini ayrıntılı olarak anlatıyor. Eşine ve kızına taa o zamandan hayranlığım vardı, hala devam ediyor.

Hürriyet

Başbakanın, “Tutuksuz yargılanmaları gerekir” demesine rağmen, niye sizce Can Dündar ve Erdem Gül hala içeride tutuluyor?
-Hukuk, orada ayak diretiyor. “Onlar için başka n’apılabilir?” diye baktığım zaman şunu fark ediyorum. Ben cezaevindeyken, gazetecilerin dava dosyasını tam olarak okunmadan, “Nedim iyidir, Ahmet iyidir” gibi savunma geliştirmelerinden rahatsızdım. Gazetecilerin dosyaya bakması lazımdı, bakmıyorlardı. Ben baktım: Erdem’e 2, Can’a 4 soru sormuşlar. Ve sonra casus olduklarına karar verip tutuklamışlar! Erdem’e sordukları şunlar:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne kadar kaçarsak kaçalım bir gün kendimizi annemize benzerken buluruz! 15 Eylül 2019 | 669 Okunma Bugün vizyona giren ‘Kız Kardeşler’ filminin yönetmeni Emin Alper: Erkekler, kadınları dizginleyemediklerini anladıkları noktada onları öldürüyorlar! 13 Eylül 2019 | 226 Okunma Hepimize örnek olsun 12 Eylül 2019 | 331 Okunma Yazıklar olsun! Masum bir can daha gitti 11 Eylül 2019 | 159 Okunma Rap’çiler susmadılar! 10 Eylül 2019 | 490 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar