Yetiş Ayşe

Bir aileye yardım eden Füsun Hanım’a, yatak isteyen okurumuzu sevindiren Zeynep Hanım’a, birçok kişiye gıda yardımı yapan Çağla Hanım’a, 2 okurumuza yardım eden Hatice Hanım’a, bir...

Bir aileye yardım eden Füsun Hanım’a, yatak isteyen okurumuzu sevindiren Zeynep Hanım’a, birçok kişiye gıda yardımı yapan Çağla Hanım’a, 2 okurumuza yardım eden Hatice Hanım’a, bir öğrencimize yardım eden Feride Hanım’a, hasta bir çocuğumuza yardım eden Buket Hanım’a, bir ailemizi sevindiren Özlem Hanım’a, 2 annemizi sevindiren Sayın Korkut’a, kıyafet yardımı yapan Melahat Hanım’a, bir ailemizi sevindiren Burcu Hanım’a, başka bir aileyi sevindiren Çiğdem Hanım’a, 3 aileye yardım eden Füsun Hanım’a, bir okurumuza yardım eden Gülnur Hanım’a ve tam 8 aileye yardım eden Özgür Bey’e çok çok teşekkürler. İyi ki varsınız dostlar.

Tüm talepler için adresimiz [email protected]

 

Oğlum ek gıdaya başladı ona doğru düzgün gıda yediremiyorum

Ablacım size çekinerek yazıyorum, bir tanıdığımdan duydum muhtaç olanlara yardımcı oluyormuşsunuz, Allah razı olsun sizden de aracı olandan da yardım edenden de. Ablacım eşim asgari ücretle çalışıyor, evimiz kira, 9 aylık bir oğlum var. Ben çalışıyordum ama işten çıkarttılar. Düğün borçlarımızdan kaynaklanan kredilerimizi ödüyoruz hala. O kadar sıkışık durumdayız ki bir ay kiramızı ödesek, diğer ay faturalarımızı yatırabiliyoruz. Çocuğuma mama alacak durumum bile yok. Şu Ramazan ayında ne sahurda ne de iftarda doğru düzgün yemek bile pişiremiyorum. Oğlum ek gıdaya başladı ona doğru düzgün gıda yediremiyorum. Lütfen sizden rica ediyorum benim sesimi de duyurur musunuz, belki bir hayırsever çıkar da çocuğumu sevindirir.

Dershaneye gitmek istiyorum

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yetiş Ayşe 14 Haziran 2017 | 350 Okunma Yetiş Ayşe! 06 Haziran 2017 | 297 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar