Yalnız Filistin

İsrail’in yürüttüğü soykırımın şiddeti her geçen gün daha da artarken, İslam dünyasında Filistin duyarlılığı her geçen gün azalıyor, Filistin gündemden...

İsrail’in yürüttüğü soykırımın şiddeti her geçen gün daha da artarken, İslam dünyasında Filistin duyarlılığı her geçen gün azalıyor, Filistin gündemden düşüyor.

Milyarlarca Müslüman, onlarca İslam ülkesi, bırakınız İsrail’e karşı bir adım atmayı, artık Filistin’i görmek, duymak, Gazze ile ilgili bir haber okumak, bir video izlemek istemiyor.

Filistin, Gazze, tam anlamıyla kendi kaderine terk edildi. Daracık bir alana sıkışmış milyonlarca Gazzeli bir yandan açlık, susuzluk, soğuk ve hastalıkla, bir yandan da İsrail barbarlığıyla baş başa kaldı.

ABD destekli İsrail’in vahşette sınır tanımadığını, bugüne kadar yaptıklarından çok daha fazlasını hiç çekinmeden yapabileceğini görmüş olduk.

Filistin’deki soykırımdan dolayı ABD ve İsrail’i suçlamanın artık gereği yok zira onlar doğalarının gereğini yapıyorlar.

Artık net şekilde anlaşılmıştır ki, gözümüzün önünde gerçekleşen Müslüman katliamının asıl sorumlusu bizatihi Müslümanların kendileridir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şule öğretmen ve yeni maarif modeli 29 Nisan 2024 | 1.465 Okunma İsrail’le ticaret ve Deutsche Welle 26 Nisan 2024 | 3.021 Okunma Doku uyuşmazlığı 22 Nisan 2024 | 3.579 Okunma Nazlı seçmen günlerinde siyaset 19 Nisan 2024 | 1.703 Okunma Ne yapmalı? 15 Nisan 2024 | 617 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar