Erdoğan’ın stratejisi

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracKemal Kılıçdaroğlu’nun, üzerindeki istifa baskısını gidermek için sert açıklamalar yaptığını, Erdoğan’ın öfkesini...

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/trac

Kemal Kılıçdaroğlu’nun, üzerindeki istifa baskısını gidermek için sert açıklamalar yaptığını, Erdoğan’ın öfkesini üzerine çekerek gündemi değiştirmeye çalıştığını, Erdoğan sustukça da sertliğin dozunun artacağını daha önce yazmıştım.

Kılıçdaroğlu en son, “İktidarın siyasi ve ahlâkî meşruiyeti yok” ifadeleriyle çıtayı biraz daha yükseltti. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu ifadelere cevap vermedi; onun yerine AK Parti Sözcüsü tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun muhatap alınmak için çırpındığını elbette görmüştür. Görmüştür ki, 28 Mayıs’tan bu yana Kılıçdaroğlu’nu ademe mahkum ediyor; görmüyor, duymuyor, cevap vermiyor. Bu böyle devam edecek mi?

Erdoğan Kılıçdaroğlu’nu yok saymayı sürdürebilir, dahası istihza yoluyla...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyasette yumuşama: Mümkün mü? 06 Mayıs 2024 | 31 Okunma İsmailağa’ya değil, Türkiye’ye operasyon 03 Mayıs 2024 | 4.590 Okunma Şule öğretmen ve yeni maarif modeli 29 Nisan 2024 | 1.690 Okunma İsrail’le ticaret ve Deutsche Welle 26 Nisan 2024 | 3.033 Okunma Doku uyuşmazlığı 22 Nisan 2024 | 3.581 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar