Cuma hutbesi

Muhterem Mü’minler,Hepimiz ölümlüyüz; vakti geldiğinde hepimiz emaneti sahibine teslim edeceğiz. Sonra yeniden diriltilecek, dünyada yaptıklarımızdan ve yapmadıklarımızdan, iyiliklerimizden...

Muhterem Mü’minler,

Hepimiz ölümlüyüz; vakti geldiğinde hepimiz emaneti sahibine teslim edeceğiz. Sonra yeniden diriltilecek, dünyada yaptıklarımızdan ve yapmadıklarımızdan, iyiliklerimizden, kötülüklerimizden ve ihmallerimizden tek tek hesaba çekileceğiz.

Allah Teâlâ buyuruyor ki: Sevdiğiniz şeylerden infak etmedikçe asla iyiliğe ulaşamazsınız.

Muhterem Cemaat,

Bundan yaklaşık yüz yıl önce Osmanlı Ordusu Filistin’den çekilmek zorunda kaldı ve ilk kıblemiz, Hazreti Peygamber’in Mirac’a yükseldiği, çevresi mübarek kılınmış Mescid-i Aksa hazin bir esaret altına girdi.

İslam ümmetinin kalbine saplanan bu hançer yetmezmiş gibi, Filistinli kardeşlerimizin toprakları üzerinde kurulan Siyonist İsrail devleti coğrafyamızda, memleketlerimizde, bizim ve kardeşlerimizin topraklarında 1948’den bu yana aralıksız terör estiriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İsrail’le ticaret ve Deutsche Welle 26 Nisan 2024 | 2.990 Okunma Doku uyuşmazlığı 22 Nisan 2024 | 3.579 Okunma Nazlı seçmen günlerinde siyaset 19 Nisan 2024 | 1.703 Okunma Ne yapmalı? 15 Nisan 2024 | 616 Okunma Gazze’de bayram sabahı 12 Nisan 2024 | 79 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar