Adamlık sınavı

Böyle zamanlar, “adamlık sınavı”nın en çetin geçtiği zamanlardır…Adamlık dik durmaktır. Adamlık rüzgar karşısında eğilmemektir. Adamlık sözünün, davasının...

Böyle zamanlar, “adamlık sınavı”nın en çetin geçtiği zamanlardır…

Adamlık dik durmaktır. Adamlık rüzgar karşısında eğilmemektir. Adamlık sözünün, davasının, mücadelesinin eri olmaktır. Adamlık millet, memleket, bayrak, din sevgisini ikbal için, makam için, paye için satmamaktır.

Adamlık, pusuya yatmış çakal edasıyla ihanet için fırsat kollamak değil; en zor zamanda, en kritik zamanda liderin yanında çelik gibi durmaktır.

Adamlık, başarısız 15 Temmuz darbe girişimini sandık yoluyla gerçekleştirmeye çalışanlara boyun eğmemektir. Adamlık, sandığa kurulan pusularla, kurgularla 15 Temmuz’u diriltmeye çalışanlara direnebilmektir.

Adamlık Fetullah Gülen’e ve onun ipini tutanlara oyuncak olmak değil; onlar karşısında ölümüne cesur, ölümüne mert olmaktır.

Adamlık, Fetullah Gülen’le, PKK ile, CHP ile, bir şer ittifakı çatısı altında, Türkiye üzerine bir oyunun, bir kurgunun, bir tasarımın maşası olarak milletin karşısında rezilliğe aday olmak değil; büyük, güçlü, bağımsız bir ülke için “ölümüne, ölümüne” yürümek, yürüyenlerle yol arkadaşlığı yapabilmektir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başıboş köpek sorunu nasıl çözülür? 13 Mayıs 2024 | 657 Okunma Unutma sakın! 10 Mayıs 2024 | 421 Okunma Siyasette yumuşama: Mümkün mü? 06 Mayıs 2024 | 631 Okunma İsmailağa’ya değil, Türkiye’ye operasyon 03 Mayıs 2024 | 4.801 Okunma Şule öğretmen ve yeni maarif modeli 29 Nisan 2024 | 1.700 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar