One Day in Europe Avrupa’da Bir Gün

Biliyorsunuz, G.Saray’ın Avrupa Kupası Şampiyonu olduğu büyük başarının yıldönümündeyiz... Sarı-kırmızılılar o dönemde, Süper Kupa’yı da kazanmalarının ekstra...

Biliyorsunuz, G.Saray’ın Avrupa Kupası Şampiyonu olduğu büyük başarının yıldönümündeyiz... Sarı-kırmızılılar o dönemde, Süper Kupa’yı da kazanmalarının ekstra etkisiyle; dünyanın en gözde ekibi olmuştu.Hatta bir gezi için gittiğim bazı Afrika ülkelerinde, sarı-kırmızılı G.Saray formaları kapış kapış gidiyordu. 

Hele Tunus’ta; Fransa’nın Champ-Elysee caddesine benzesin diye yapılan bulvarında gezinirken, G.Saray formalı yığınla genci görünce, gözyaşlarımı tutamamıştım.

Arka arkaya gelen büyük başarılar o denli ses getirdi ki; konu G.Saray olan “One Day in Europe-Avrupa’da Bir Gün” adlı bir film çevrilmişti. Filmde, Galatasaray ve Deportivo La Coruna, Moskova’da  Şampiyonlar Ligi finalini oynuyordu.

***

Film; maçın oynandığı sırada Berl

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar