Dümenin başında kimse olmayınca..

Maç Alanya’nın baskısıyla başladı. Beşiktaş ilk 20 dakika boyunca, bu baskının etkisi altında kaldı. Bu sürede oynayan hep evsahibi takımdı. Siyah-beyazlılar zamanla dengeyi sağladı ama;...

Maç Alanya’nın baskısıyla başladı. Beşiktaş ilk 20 dakika boyunca, bu baskının etkisi altında kaldı. Bu sürede oynayan hep evsahibi takımdı.

Siyah-beyazlılar zamanla dengeyi sağladı ama; sonuç alacak organize atak konusunda pek verimli değildi. Ljajiç, takımı yönetme/yönlendirme/yerleştirme konusunda kendini pek sorumlu saymayan savruk bir havadaydı. Orta saha, yönetmeni olmayan bir boşluk içindeydi. Hatta o kadar ki, Mustafa Pektemek; zaman zaman bu bölgeden kendi top çıkarmak gereğini duydu. Alanya’ının hızlanan bir atağını da, sarı kart görme pahasına önlemek zorunda kaldı.

Beşiktaş etkisiz çıkışlarında, Güven’le bir gol bulsa da; ancak milimetrik bir farkla ofsayt sayılan pozisyondan verim alamadı. Onun dışında; Ljajiç’in topa vuramadığı, ama konum itibariyle etkin olabileceği tek fırsatı vardı. Anlayacağıınız, takım verimli değildi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar