İstanbullu Meseleye El Koydu!

Seçimlere bir hafta kala İstanbul tarihi bir mitinge imza attı. Cumhurbaşkanının verdiği bilgiye göre katılımcı sayısı bir milyon yedi yüz bindi. Gitmek isteyip gidemeyen, oy verecek olup mitinge gitme zahmetinde bulunmayan...

Seçimlere bir hafta kala İstanbul tarihi bir mitinge imza attı. Cumhurbaşkanının verdiği bilgiye göre katılımcı sayısı bir milyon yedi yüz bindi. Gitmek isteyip gidemeyen, oy verecek olup mitinge gitme zahmetinde bulunmayan İstanbullu milyonları da eklerseniz, seçimler öncesi İstanbul’un teyakkuza geçtiği rahatlıkla anlaşılacaktır.

Havaalanının içindeki yollar, Avrupa yakasında havaalanına giden yollar, toplu taşıma araçları insan seliyle dolup taştı. Kucaklardaki çocuklardan 90 yaşındaki dedelere, ninelere, Z kuşağından gençlere kadar muazzam bir ırmak İstanbul’un sokaklarından kopup havaalanına aktı.

Haliyle muhalefet ve yurtdışından mitingi izleyenler azalması gerekirken artan bu destekten dolayı büyük bir şaşkınlık yaşadılar.

Mitinge katılan insanlara “beyni yıkanmışlar topluluğu” dedi bazıları. Bu tür yorumlar muhalefetin daha uzun yıllar muhalefette kalacağına işaret ediyor. Zaten muhalefetin en büyük hatası bu toplumu, kendi doğallığı, gerçekliği içinde anlamaya yanaşmaması. Ve hatta o toplum gerçekliği ile hala kavga etmeye çalışması. Bir insan bir şeyi anlamak istemeyince mümkün değil, ona anlatamıyorsunuz.

****

Millet İttifakının FETÖ ve...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yeni Müfredat 27 Nisan 2024 | 367 Okunma Metcezir 20 Nisan 2024 | 56 Okunma Şehir Alarm Veriyor! 13 Nisan 2024 | 123 Okunma Geçtiğimiz Haftaya Dair 06 Nisan 2024 | 72 Okunma Şehirler ve Seçimler 30 Mart 2024 | 81 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar