Tisserand yerine Marcao atılmalıydı

Zor maçtı Halil Umut Meler için, iyi başladı aslında...Galatasaray golü öncesi avantaj oynatarak oyuna katkıda bulundu. Maçın atmosferini, beden dilini iyi kullanarak idare etti bir süre.Sinirler gerilince teknik adamlarla birlikte...

Zor maçtı Halil Umut Meler için, iyi başladı aslında...

Galatasaray golü öncesi avantaj oynatarak oyuna katkıda bulundu. Maçın atmosferini, beden dilini iyi kullanarak idare etti bir süre.

Sinirler gerilince teknik adamlarla birlikte sadece ilk yarıda 8 defa sarı kartını kullandı. Bunlardan 7 tanesi doğru, Tisserand'a göstermiş olduğu ise ağırdı. Sarı kartı olan Marcao'nun Ferdi'ye yaptığı harekete ise direkt kırmızı gösterse "hatalı" demezdik. Marcao'nun burada Ikinci sarıdan kesinlikle kırmızı görmesi gerekirdi.

Fatih Terim bir anda saha içine girip, profesyonelce tepkileri üzerine çekince Marcao'nun kırmızısı kaynadı. Bu pozisyona VAR’ın karışmaması doğru idi. 4. hakem Meler'i mutlaka ikaz etmeliydi.

Hiçbiri penaltı değildi
2. dakikada Berisha, Marcao mücadelesindeki, 35. dakikadaki Berkan'ın eliine kısa mesafeden gelen, beklenmeyen top için ve ikinci yarının başındaki Yedlin-Novak mücadelesindeki devam kararları doğru idi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Djiku kzarmal gol iptal olmalyd 18 Mart 2024 | 455 Okunma Halil Umut Meler formda deil! 04 Mart 2024 | 789 Okunma Net penalty hakem ve VAR atlad! 05 Şubat 2024 | 287 Okunma Bu mata hakem konuulmaz! 22 Ocak 2024 | 99 Okunma Sınıfı geçti! 03 Ekim 2022 | 97 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar