Hakem ekibi sınıfı geçti!

MHK'lar derbi maçları için görevlendirme yaparken tecrübeli hakemleri tercih ederlerse; atama, kamuoyunda kabul görüyor. Serdar Tatlı'nın da giderayak Fırat Aydınus'u bu maça ataması az sayıdaki...

MHK'lar derbi maçları için görevlendirme yaparken tecrübeli hakemleri tercih ederlerse; atama, kamuoyunda kabul görüyor.

Serdar Tatlı'nın da giderayak Fırat Aydınus'u bu maça ataması az sayıdaki doğrularındandı. Aydınus tecrübesinin yanı sıra, beden dili ve sözlü ikazları ile az kart kullanarak maçı yönetmeye çalıştı.

Teixeira kendini attı

27. dakikada Marcao-Teixeira mücadelesinde Beşiktaşlılar penaltı bekledi. Omuzunda Marcao’nun elini hisseden Teixeira kendini kolay bırakmıştı. Aydınus haklı olarak devam dedi. Ancak burada yanlış olan, pozisyon için Aleks Taşçıoğlu'nun kaldırdığı ofsayt bayrağı idi.

İkinci yarıda Beşiktaşlılar'ın 53, 58 ve 60. dakikalarda penaltı beklediği üç pozisyonda Fırat Aydınus ve VAR Mete Kalkavan devam dedi. 3 pozisyonda da kararları doğru idi.

Penaltı kararı doğru

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Djiku kzarmal gol iptal olmalyd 18 Mart 2024 | 455 Okunma Halil Umut Meler formda deil! 04 Mart 2024 | 789 Okunma Net penalty hakem ve VAR atlad! 05 Şubat 2024 | 287 Okunma Bu mata hakem konuulmaz! 22 Ocak 2024 | 99 Okunma Sınıfı geçti! 03 Ekim 2022 | 97 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar