Fener’in nizami golü sayılmadı

Maçta 5. dakikada Sosa’nın ortasına Vedat kafa ile topa uzandı, yayıncı kuruluşun doğru açı görüntülerini veremedi. Eğer burada top el teması var ise doğal konumda olmayan kollar sebebiyle penaltı verilmesi gerekirdi. Görüntülerden net karara varamıyorsak hakemin kararına saygı duymamız gerekir.

Aut yerine korner!
Trabzonspor’un ikinci golü öncesinde top Sörloth’un omzundan auta çıkmasına rağmen, hakem köşe vuruşu verdi. Ancak yapılan köşe vuruşundan sonra top F.Bahçelilere geçip, topu tekrar Trabzonspor aldığından dolayı gol için yanlış köşe vuruşu kararı mazeret olamaz. 57. dakikada Ndiaye’nin golü Gustavo’ya faul yaptı diye iptal ediliyor. Bu karar için hakemi suçlayamayız... Vedat Muriç’in atmış olduğu gol öncesi Max Kruse’nin kaleci Uğurcan’a yapmış olduğu harekete Palabıyık faul çaldı. Bu faul biraz ağırdı. Hakem bekleyip VAR kontrolü yapsaydı bence gol geçerli sayılırdı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Djiku kzarmal gol iptal olmalyd 18 Mart 2024 | 455 Okunma Halil Umut Meler formda deil! 04 Mart 2024 | 789 Okunma Net penalty hakem ve VAR atlad! 05 Şubat 2024 | 287 Okunma Bu mata hakem konuulmaz! 22 Ocak 2024 | 99 Okunma Sınıfı geçti! 03 Ekim 2022 | 97 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar