Vah vah, Canan’ın eşi ile domuz yemesi yasaklanmış!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü (14.05.2022)''Vah vah, Canan’ın eşi ile domuz yemesi yasaklanmış!'' başlıklı yazısı.

Rakibe özel siyaset yasağı!

Canan Kaftancıoğlu’nun, Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan’ın annesine küfürü ve devamında diğer hakaretleri sonrasında verilen karar, algı operasyonlarını profesyonel eğitim alarak sahneye koyan sol cenahta büyük bir sevinçle karşılandı.

Bakmayın siz onların, “ağlar” gibi yaptıklarına.

Öyle sevindiler, öyle sevindiler ki..

Bir anneye küfür eden, kendisi de bir kadın olan Canan Kaftancıoğlu’na, Milli Görüş çizgisinde olduğunu iddia eden Temel Karamollaoğlu’ndan bile geçmiş olsun telefonu ettirdiler..

Ve şimdi kendi ettikleri küfür üzerinden, yürüttükleri şu algıya bakın..

Ne imiş?

Canan Kaftancıoğlu’na siyaset yasağı getirilmiş.

Hani diyecekler ki, “Tayyip Erdoğan, 2023 seçimlerinde başedemeyeceğini anladığı Canan Kaftancıoğlu için, mahkemeler beraat kararı verdiği halde, siyaset yasağı getirttirdi..”

Diyecekler de..

Şu anlık “O kadarı biraz fazla” diyorlar..

Biraz geniş kitle bulsunlar. Onu bile diyecekler..

Çünkü şu an yaptıkları, onun bir benzeri..

“6 yıl önceki tivitten dolayı ceza aldı” ile başlıyorlar..

Kanundaki mahkumiyet kararının “otomatik sonucu olan siyaset yasağı”na kadar bakın nasıl bir algı operasyonu yürütüyorlar..

Yargıtay kararını açıp okudum..

“Siyaset yasağı” diye özel bir ifade var mı diye..

“Siyaset yasağı” diye bir ifade yok. Olur ya, “siyaset yasağı” değil de, “siyaset mahrumiyeti” diye bir şey var mı diye düşünüp, kestirmeden “siyaset” kelimesinin aramasını yaptım. “Siyaset” diye bir kelime de yok..

Siyaset yerine, belki “politika” kelimesi kullanılmıştır diye, “politika” kelimesini arattırdım.

O da yok..

Peki bu tiyatrocu solcuların oynadıkları oyunun adı ne?

Sahtekarlık..

Türk Ceza Kanunu’nda, herhangi bir suçtan hapis cezası alınması halinde (para cezası veya ertelenen cezalar istisna) otomatik olarak hangi sonuçların doğacağı, 53. maddede düzenlenmiş..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Memnun musunuz, Saadetliler! 26 Nisan 2024 | 6.196 Okunma Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 4.401 Okunma Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.869 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.033 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.962 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar