SP’de ilk raunt: FETÖ’cülerin avukatı kazandı!

SP’de ilk raundu, FETÖ’cülere avukatlık yapanlar, FETÖ’nün oy verdirdiği/inançlı insanlara zulmeden CHP ile ittifak yapılmasını önerenler kazandı.. Bakalım sonraki raundlarda, aklıselim hakim olacak mı?

Öncelikle maçın tek raunt olmadığını belirtelim.

İkinci olarak da, maçı kim kazanırsa kazansın, bir de bu işin ahirette verilecek hesap yönü var.

Tartışma, 3 hafta önce Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, SP kurmaylarından Oğuzhan Asiltürk’ü ziyareti sonrasında, henüz kamuoyunda hiçbir açıklama yok iken, SP’li olduğunu iddia eden bir avukatın açıklaması ile başladı.

31 Mart öncesinde, CHP’nin seçim çalışmalarında kullanılmak üzere bağış yapan, kendisi de SP’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Av. Ali Aktaş..

Hatırlatalım...

Bu SP’linin para bağışı yaptığı Ekrem İmamoğlu, atadığı bir genel sekreter yardımcısı eliyle, başörtülü hanımlara hakaret etti. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Affedilen darbeciler, şimdi tehdit ediyorlar! 19 Mayıs 2024 | 17 Okunma Uyuşturucu satıcısının avukatından ne bekliyordunuz? 18 Mayıs 2024 | 1.282 Okunma Yumuşamanın neticesi; ceza ancak bu kadar oldu! 17 Mayıs 2024 | 3.445 Okunma 28 Şubat’ta “Tahliye edin”, Sinan Ateş’te “Merhaba diyeni de içeri atın”! 16 Mayıs 2024 | 5.911 Okunma İşte CHP: İki saatte 66 bin TL’lik israf! İftira da cabası! 15 Mayıs 2024 | 1.112 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 3 yorum