Öğrencilerin kaldığı yurtlar kapanınca, rahatlayacak mısınız?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na Ekrem İmamoğlu seçildi.. Kimlerin oyları ile seçildi? Tabii ki en başta CHP’liler.. Ama onları tartışmamıza gerek yok..

CHP’liler zaten, kendi partilerinin adaylarına oy vereceklerdi.

Önemli olan, CHP’li olmadığı halde, CHP’nin adayına oy verenler..

Onlar kim?

AK Parti içinde kendisine yer bulamayanlar..

AK Parti içinde kendilerine bir dönem yer bulup, sonra hakkettiklerini iddia ettikleri iltifatla karşılaşmadıkları için, “Siz görürsünüz” diye ders vermeye kalkanlar..

Dindar mahallede kendilerinin hatalarını tolere edenlere sırtlarını dönüp, kendilerini sürekli suçlayanlarla birlikte hareket edebilecek kadar ilkesizleşen gruplar..

vs..vs..

Belki haksızlık olacak ama..

Diğerlerinin somut isimleri yazılmadığı halde, son vereceğim grubun ismini de yazdığım için, sanki bir önyargım varmış gibi görünecek ama..

Elle tutulur, gözle görünür rakamı, onlar  kendi elleri ile ortaya koyduklarından aktarmak zorundayım, Saadet Partisi teşkilatı..

31 Mart seçimlerinde, İstanbul’da ilçelerde SP’li başkan adaylarına oy verenlerin toplamı 200 bin iken..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Affedilen darbeciler, şimdi tehdit ediyorlar! 19 Mayıs 2024 | 17 Okunma Uyuşturucu satıcısının avukatından ne bekliyordunuz? 18 Mayıs 2024 | 1.282 Okunma Yumuşamanın neticesi; ceza ancak bu kadar oldu! 17 Mayıs 2024 | 3.445 Okunma 28 Şubat’ta “Tahliye edin”, Sinan Ateş’te “Merhaba diyeni de içeri atın”! 16 Mayıs 2024 | 5.911 Okunma İşte CHP: İki saatte 66 bin TL’lik israf! İftira da cabası! 15 Mayıs 2024 | 1.112 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 3 yorum