Kendinizi rezil ettiniz, Erbakan’a dokunmayın bari!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü (28.03.2022)''Kendinizi rezil ettiniz, Erbakan’a dokunmayın bari!'' başlıklı yazısı.

Haksız mıyım, lütfen söyleyin..

Daha 4 gün önce, CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, "her erkek öğrencinin yanına, illa bir kız öğrenci oturacak" diye azgınlaştıklarını ispatlayanBursa’daki sendikacılara destek verip, “Kızlar ile erkeklerin ayrı oturmasını öngören müdür derhal görevden alınsın” dememiş miydi?

SP’nin yayın organı Milli Gazete de.

İlk gün durumu idare edip, sessiz kalarak geçirip.

Ertesi günü okurlarından gelen baskı sonucu, CHP’li genel başkan yardımcısının talimatı ile AK Partili Milli Eğitim Bakanlığı’nın görevden uzaklaştırdığı okul müdürüne destek çıkıp, “Müdüre veli desteği. AK parti görevden uzaklaştırdı” diye haber yapmamış mıydı..

Şimdi, o okul müdürünün görevden alınması için, anında refleks geliştiren CHP’yi gizleyip..

CHP şirretliğinden korkan AK Partili bakanlığın tavrını hedef tahtasına koyan Milli Gazete’nin ilkesizliği sadece bu mu?

Daha üç gün önce, CHP’li yöneticilerden üçü-beşi, iktidara geldiklerinde, eşcinseller lehine düzenlemeler yapacaklarını ilan etmediler mi?

CHP Genel Başkanı bile, bu yönde sözlerini, büyükşehirlerin bilboardlarına asmadı mı?

Her kızın yanına, bir erkek oturması zorunlu..

Eşcinsellere ise, her türlü özgürlük, sonuna kadar verilecek..

Müslüman anne, “benim kızımın yanına, bir erkek öğrenci oturmasın” derse.

CHP’li ceberrutlar..

“Anca gidersin, yobaz kadın”’ diyecek..

Ama aynı ceberrut CHP’liler..

“Eşcinseller ne isterlerse, o özgürlükleri kendilerine tanıyacağız” sözünü, iktidara gelmeden daha şimdiden verecekler..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Böyle mi olacak, böyle mi savunulacak 20 saat çalışan lider! 01 Mayıs 2024 | 1.458 Okunma Çocuklar park bekliyordu, onlara çukurda boğulmak hazırlanmış! 30 Nisan 2024 | 3.649 Okunma “HAMAS’a terörist diyen “terörist ortakları”! 29 Nisan 2024 | 1.468 Okunma İşin sonu: “Seyircisiz Kongre” 28 Nisan 2024 | 980 Okunma Aaaa, AYM Başkanı ne dedi? 27 Nisan 2024 | 1.815 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar