Adalet’iniz de, Divan’ınız da batsın!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü (14.10.2022)''Adalet’iniz de, Divan’ınız da batsın!'' başlıklı yazısı.

Muhalefet partilerinden bol bol dinliyorsunuz.

CHP Genel Başkanı başlıyor.

Ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu devam ediyor..

“Adamlarda hukuk var” diyorlar..

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Benim de diyeceklerim var” sözleri ile koşuyor:

“Hukuk olmayan yere, yatırım gelmez” sözleri ile desteğini veriyor..

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Bensiz olur mu?” diye atlıyor, “Hukuk güvenliği kalmadı.. Yargıya kimse güven duymuyor” diyor..

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir gün Hukuk Güvenliği endeksi, bir gün “adalet sıralaması”, bir gün “yargıya güven” diyerek, Türkiye’nin itibarının yerlerde süründüğünü, batının ise hukuk güvenliğinde zirve yaptığını öne sürüyor..

Öyle ki..

Faili meçhul açıklamalara itibar eden çakma ilahiyatçılarımızın bazıları dahi, “Batı’da yapılan bilmem ne araştırmasında, İslam’ın emirlerine uyan ülkeler sıralamasında Türkiye sonlarda. Ama Batılı şu ülkeler ilk sıralarda” diyerek, kafa karıştıran açıklamalar ile, “Dikkat çekmek için, cami duvarına işemek gerekir. Biz de öyle yapıyoruz” diyorlar..

Dün açıklandı.

Avrupa Birliği’nin (AB) en üst düzey yargı organı olan Avrupa Adalet Divanı kararı vermiş..

Adında Adalet var..

Ama adaletin a’sından haberleri yok..

Divan diyorlar ama..

Soytarılıktan başka bir fonksiyonları yok..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Böyle mi olacak, böyle mi savunulacak 20 saat çalışan lider! 01 Mayıs 2024 | 2.222 Okunma Çocuklar park bekliyordu, onlara çukurda boğulmak hazırlanmış! 30 Nisan 2024 | 3.713 Okunma “HAMAS’a terörist diyen “terörist ortakları”! 29 Nisan 2024 | 1.473 Okunma İşin sonu: “Seyircisiz Kongre” 28 Nisan 2024 | 980 Okunma Aaaa, AYM Başkanı ne dedi? 27 Nisan 2024 | 1.817 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar