Kitabının yazıldığı yerde çekilen dizi

Milliyet Gazetesi Yazarı Ali Eyüboğlu’nun bugünkü (13.02.2022)’’ Kitabının yazıldığı yerde çekilen dizi ‘’ başlıklı yazısı.

İclal Aydın'ın aynı adlı kitabından Süreç Film'in Kanal D için dizi yaptığı 'Üç Kız Kardeş', 22 Şubat Salı akşamı seyirciyle buluşacak. Dizinin çekildiği mekanları görmek ve oyuncularıyla konuşmak için Balıkesir'e, Edremit ve Ayvalık'a gittim.Edremit'e gittiğimde soğuk ve yağmurlu bir gündü. Dizinin o günkü çekimleri Salon Grand Dallas'taydı. Bin kişilik düğün salonunda o gün gelin-damat, aileler, nikah memuru, orkestra, aileler ve garsonların hepsi dizi ekibiydi.Uygulayıcı yapımcı Kazım Gök'e sordum düğün sahnesi için gelenlere Kovid-19 için uygulanan prosedürü... Gök, 'Test kitlerimiz var. Her gün çekimler başlamadan 50 civarında çalışana Kovid-19 testi yapıyoruz. Bugün düğün çekimi yüzünden set kalabalıktı, 150 test yaptık' dedi.İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Berker Güven'in başrol oyuncusu olduğu 'Üç Kız Kardeş', İstanbul'u terk edip, İzmir Urla'ya yerleşen İclal Aydın'ın 2017 yılında Ayvalık Cunda'daki bir otelde yazdığı bir kitap. O roman dizi senaryosu oldu ve beş yıl sonra hikayenin doğduğu yerde çekilmeye başlandı. 90'lı yılları anlatan 'Üç Kız Kardeş'te başrol hikayeyi yazanın oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Robert De Niro’lu Siyonizm yalanı! 04 Mayıs 2024 | 23 Okunma Nihal Candan masalları! 02 Mayıs 2024 | 193 Okunma ‘Ölümcül hasta’ kuaföre mi gitti? 30 Nisan 2024 | 145 Okunma Valilik izin verdi DEM engelledi! 28 Nisan 2024 | 319 Okunma maNga grubundan çağrı var: Keşke bir kadın DJ olsa da konserlerde bize eşlik etse 28 Nisan 2024 | 38 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar