Vahşeti durdurabiliriz şehitlik ruhunu kuşanabilirsek

 Bir avuç kahraman, soykırımcı ve terörist İsrail’e kök söktürüyor.Sadece kan dökücü, işgalci, çocuk katili, kadın düşmanı, insanlık düşmanı İsrail’e kan...

 

Bir avuç kahraman, soykırımcı ve terörist İsrail’e kök söktürüyor.

Sadece kan dökücü, işgalci, çocuk katili, kadın düşmanı, insanlık düşmanı İsrail’e kan kusturmuyor; onları destekleyen medeniyet maskeli vahşi Amerika, İngiltere, Fransa, Almanya, Hollanda, İtalya’ya kahramanlık dersi veriyor.

İnanmış ve adanmış kahramanlar, Siyonist zalimlere vatanseverlik nedir, inanmışlık nedir, hayata meydan okumak nedir, şehitliği kuşanmak nedir gösteriyorlar.

İsrail vahşeti, İslam ülkeleri yöneticilerinin birer kukla olduğunu gösterdi. İki milyar Müslüman; Kur’an’ın anlattığı cihat ve şehitlik ruhundan çok uzak.

GAZZELİ KAHRAMANLAR bütün Müslümanlara gerçek bir kahramanlık ve inanmışlık dersi veriyorlar. Bir avuç insan, vatanını savunmak için hayatını feda ediyor; zalime meydan okuyor. Uçaklar, toplar, tanklar, savaş gemileri ile roketler, fosfor bombaları yağdıran Siyonistlere karşı koyuyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çanakkale ruhu kazandıracak ders kitapları lazım 25 Nisan 2024 | 115 Okunma Eğitimde iktidar kim 18 Nisan 2024 | 447 Okunma Ders kitaplarında milli manevi değerler yerine pozitivist, materyalist, ateist anlayışın dayatılması 14 Nisan 2024 | 218 Okunma 2002 RUHUYLA YENİDEN BAŞLAMALIYIZ 11 Nisan 2024 | 188 Okunma ÇIĞLIK: Seçimin galibi materyalist eğitim 04 Nisan 2024 | 583 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar