Erdoğan koltuğu bırakacak!

Erken seçim kararı beklenmiyordu. Meğerse tüm partiler hazırmış! Ne var ki aday belirleme konusu kolay değil. Gözler olası adaylarda. Bu arada MHP lideri Bahçeli, aylar öncesinden adayımız Erdoğan demişti. Ancak...

Erken seçim kararı beklenmiyordu. Meğerse tüm partiler hazırmış! Ne var ki aday belirleme konusu kolay değil. Gözler olası adaylarda. Bu arada MHP lideri Bahçeli, aylar öncesinden adayımız Erdoğan demişti. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran’da ben adayım demedi.  Koltuğu kime emanet edebilir diye zihnimizi zorlayan sorular var.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 23 Nisan 2018 Pazartesi günü koltuğunu devrediyor!

Son günlerde erken seçim ile yatıp kalıyoruz. İnsanımızın hayatına siyasetin bu denli girmesi ne kadar doğrudur, tartışmak gerekir. Siyasî mecrada günübirlik değişen politikalar varken, insanımızın siyasete bağlı ilişkiler kurduğunu,  geleceğini buna bağlı planladığını görüyoruz. Bu kadar da siyaset fazla! İşimize bakmamız gerekir. 

Her işin başı eğitim diyoruz ama bu alanda fazla kafa yormuyoruz.  Üniversiteye giriş, liselere giriş derken eğitim alanında birçok atılım yapılıyor. Çocukların çocukluğunu yaşayabileceği, gençlerin gelecek kaygısı olmadan üniversite okuyabileceği bir ortamı hazırlamak en büyük ödevimiz olmalıdır.

Önümüzde bu kadar mühim konular varken neredeyse 24 saat siyaset konuşuyoruz.  Çocuklarımızı bekleyen tehditleri neden konuşmayız?  Eğitimi öncelemeden bir gelecek planlamak sakattır. Bu gerçeği bilen ve gören AK Parti hükümeti, daima bahsettiğimiz gibi bir kez daha yineleyelim, bütçeden en büyük payı eğitime ayırmaktadır.

Gerek yükseköğretim gerekse ortaöğretimde gençlerimizin zihinsel, sosyal, akademik ve bedensel gelişimleri için projeler üreten ve üretilen projeleri destekleyen hükümet, en büyük yatırımı da gençlerimize yapmış oluyor. Tüm bu yatırımlar, emekler, harcamalar neden?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Millî Eğitim 15 Aralık 2018 | 3.256 Okunma Şu okullar açılsa! 01 Eylül 2018 | 327 Okunma Eğitime adanmış bir ömür; Levent Yazıcı 30 Ağustos 2018 | 292 Okunma Zafer, bayram ve trafik 25 Ağustos 2018 | 149 Okunma Kurban ettiklerimiz 22 Ağustos 2018 | 3.571 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar