Belediye seçimlerinde Netanyahu'yu oylayacakmışız

Gazze'de insani ateşkes ve rehine takası, Türkiyesiz sağlandı. Hamas'la İsrail, Katar üstünden dolaylı görüşüyor. Mısır da devrede. Raconuysa ABD kesiyor.Demek ki Türkiye rol almazsa hemen Haçlı-Hilal...

Gazze'de insani ateşkes ve rehine takası, Türkiyesiz sağlandı. Hamas'la İsrail, Katar üstünden dolaylı görüşüyor. Mısır da devrede. Raconuysa ABD kesiyor.

Demek ki Türkiye rol almazsa hemen Haçlı-Hilal savaşına dönmüyormuş, korkmayın.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Cezayir dönüşü uçakta, bu tehlikenin kalktığını teyit etti.

Gazze'deki çatışma, dinlerle ırklar arasında değilmiş. Müslüman, Hristiyan, Musevi diye ayırmadan, insanlık meselesiymiş. Ve insanlığın vicdanı, Batı'da da feryat ediyormuş. Erdoğan'ın son tanımlaması böyle.

Hamas'ı temsilen masaya oturmak istiyordu, İsrail adına da Batı oturacaktı...

Erdoğan, Almanya'da bu teklifi yaptığını açıklamıştı. "Haçlı emperyalist bir yapı, bütün Batı dünyası bir arada" diyerek hem de.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti’nin kıvrak zekâlı abilerle imtihanı 27 Nisan 2024 | 1.991 Okunma Bahçeli yaptı yine yapacağını 26 Nisan 2024 | 3.303 Okunma Yeni Anayasa neyi değiştirir? 25 Nisan 2024 | 571 Okunma Türkiye Yüzyılı THY yöneticilerine güzelmiş 24 Nisan 2024 | 1.348 Okunma Bahçeli iktidara ne demeye çalışıyor? 22 Nisan 2024 | 171 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar