Özel-İmamoğlu yola çıkarken...

CHP Genel Başkanlığına adaylığını koyan Özgür Özel’i dinledim. O da, adaylığını sıcağı sıcağına tebrik eden Ekrem İmamoğlu gibi “CHP değişir Türkiye...

CHP Genel Başkanlığına adaylığını koyan Özgür Özel’i dinledim. O da, adaylığını sıcağı sıcağına tebrik eden Ekrem İmamoğlu gibi “CHP değişir Türkiye değişir” mottosundan yola çıkıyor.

CHP Genel Başkanlığı, bir ara İmamoğlu’nun hedeflediği bir makamdı, sonra “İmamoğlu’suz İstanbul’u kaybetme kaygısı” öne geçti, belki yargıdaki siyaset yasağı ihtimali dikkate alındı, Özel ile temas kuruldu ve en azından şimdilik İmamoğlu için İstanbul adaylığı, Özel için de Genel Başkanlık adaylığında anlaşıldı.

Henüz iki makam da daldaki kuş. Avlanabilir mi, bakılacak.

İstanbul için de “İttifak – İşbirliği” gibi farklı partilerle iletişim geliştirecek bir formüle ihtiyaç var, başka iller için de… O konu, İyi Parti’nin halen tek başına girme ısrarındaki değişimle alakalı. O konu, şu andaki iletişimsizlik devam ederse hem CHP’nin hem İyi Parti’nin hüsran yolculuğuna dönüşebilir.

Evet, Özgür Özel’i dinledim. Özgür Özel oldum olası iyi konuşur. Konuşmalarında heyecan vardır. Ayrıca gençtir.

Dünkü konuşmasının en etkili kısmı, başlangıçta yaptığı, yaşanan toplumsal...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Eğitimi ne yapmalı? 05 Mayıs 2024 | 838 Okunma Söğütözü zirvesi 03 Mayıs 2024 | 1.739 Okunma Başka türlüsü mümkün müydü? 02 Mayıs 2024 | 1.978 Okunma Türkiye Yüzyılı - Maarif Modeli 30 Nisan 2024 | 1.140 Okunma Zirvedeki görüşmenin psikolojisi 28 Nisan 2024 | 509 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar