Bahçeli’nin ideal formülü!

Bahçeli’ye göre millet sandıkta MHP’ye ana muhalefet görevi vermiş. MHP’li bütün koalisyon formüllerine karşı bir kere böylesine bir zihni baraj var Bahçeli’nin dünyasında. Ana muhalefet en...

Bahçeli’ye göre millet sandıkta MHP’ye ana muhalefet görevi vermiş. MHP’li bütün koalisyon formüllerine karşı bir kere böylesine bir zihni baraj var Bahçeli’nin dünyasında. Ana muhalefet en şerefli vatan görevi.

HDP zaten kötülüğün sembolü.

CHP’ye nasıl bakıldığını “Dinsiz 
partiye nasıl destek verdiniz derler” 
diyen “Prof.” Halaçoğlu’ndan öğrenmiş bulunuyoruz.

Gelelim Ak Parti ile koalisyona...

Ak Parti ile koalisyonu parti tabanları, bu arada MHP tabanı da mı istiyormuş? Onun da cevabı hazır: “MHP’de tavan taban olmaz. MHP’de herkes neferdir ama herkes nefer olmakla birlikte sorumluluğunun farkındadır. Burada öyle general paşa bulunmaz.” (Bkz. Hürriyet’te Ahmet Hakan’la yaptığı çarşamba sohbeti.)

Sonra?

Davutoğlu gelirse “Beraber koalisyon kurup birbirimizi aldatmanın gereği yok diyeceğiz. Koalisyon kurup birbirimizi karakol amiri gibi takip ettirmenin gereği yok diyeceğiz. Bu bakanlığı bu parti kontrol edecek, şu bakanlığı  şu parti kontrol edecek. Böyle şey olabilir mi?” diyecek.

Peki öyle böyle de memleketin bir hükümete ihtiyacı da var. Bahçeli memleket hükümetsiz mi kalsın istiyor?

Yooo, onu da istemiyor.

Bir önerisi tabii ki var Sayın Bahçeli’nin.

Bir kere “Neden kimse AKP - HDP koalisyonundan söz etmiyor?” diye soruyor. “İkisinin sayısı yetiyor” diyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kobani- Ak Parti’nin misyon kaybı 19 Mayıs 2024 | 277 Okunma Bundan bir “Beka sorunu” çıkar! 17 Mayıs 2024 | 2.875 Okunma Ankara hercümerci - Beştepe Bahçeli gibi mi okudu? 16 Mayıs 2024 | 2.587 Okunma Etki ajanlığı - Bumerang üretimi 14 Mayıs 2024 | 886 Okunma Özgür Özel’in kritik sınavı 12 Mayıs 2024 | 791 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar