Uçuşa hazır olanlar var…

Günlük gazetelerden birinin sitesinde çok uzuuun bir yazı yayınlandı. Bir yerinde şöyle diyordu:"Biz savaşarak Kudüs'e kadar gideceğiz, orada Mehdi Aleyhisselamla buluşacağız..."Savaşacak (komuta edecek) kişinin...

Günlük gazetelerden birinin sitesinde çok uzuuun bir yazı yayınlandı. Bir yerinde şöyle diyordu:
"Biz savaşarak Kudüs'e kadar gideceğiz, orada Mehdi Aleyhisselamla buluşacağız..."

Savaşacak (komuta edecek) kişinin adını da yazmışlar. Hayattayken savaşacaksa teorik olarak bu işin 5-10 sene içinde olması lazım.

Böyle bir yazı ne maksatla yayınlanmış olabilir.. Bu işin sanatını ticaretini yapanlar hep vardı ama işi buralara kadar götüreni yoktu. 

Bu ülkede zihin yapısı IŞİD'in teröristlerinden çok farklı olmayan bir kitle var. Yalnız bizdekiler rahatlarına biraz düşkünler, konfora alışmışlar, gövdelerini kıpırdatacak halleri kalmamış, göbek sarkmış, ne yapılacaksa klavye başında yapmak istiyorlar.

...

Son senelerde kelime hazinemiz iyice daraldı. 3+ yaş çocukları için hazırlanan legolar gibi 4-5 kelimeyi çevirip duruyoruz.
Zalimler, mazlumlar, düşmanlar, ihanet edenler, mazluma kucak aç, zalimi kına, haykır, akşamı et, sabah kalk tekrarla. Yeriz-yedirmeyiz.
Bu bağıranların çoğu işsiz.. İçlerinde işi gücü olan, işini yapan yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Bu devlet işi" demişler.. 11 Mayıs 2017 | 649 Okunma Hüsranla biten hikâye.. 10 Mayıs 2017 | 509 Okunma Şehirle beraber büyüyen çocuklar... 09 Mayıs 2017 | 500 Okunma Yaşanmış istihbarat fıkrası... 05 Mayıs 2017 | 373 Okunma Muhafazakâr-Lümpen 04 Mayıs 2017 | 515 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar