Susmak ve dua etmek

Bu aşamada en hayırlı iş susmak ve dua etmek. Biz de işin bir ucundan tutalım hevesinde olan goygoycular var. Her adımları zarar verir ki veriyor zaten.Vatandaş olarak bu saatte konuşacak ve anlatacak hiçbir şeyimiz yoktur. Şahsen...

Bu aşamada en hayırlı iş susmak ve dua etmek. Biz de işin bir ucundan tutalım hevesinde olan goygoycular var. Her adımları zarar verir ki veriyor zaten.
Vatandaş olarak bu saatte konuşacak ve anlatacak hiçbir şeyimiz yoktur. Şahsen benim yoktur. Kendinize ve ülkenize iyilik yapmak istiyorsanız oturun bir kenarda, taşkınlık yapmayın, işgüzarlık yapmayın.
Terör bölgesinde yaşayanların işi bizden daha zor.
O bölgede görev yapanların işi onlardan da zor.
Allah hepsine sabır ve kolaylık versin. Sosyal medyada kılıç sallama zamanı değil.
* * *
BEN YOKUM

Odalar dolusu kitap, bunca basılı kağıt,
Akıl ve selüloz karışımı.
Hamurdan yoğrulmuş kafalarınız;
Ben yokum beni karıştırmayın.
Kulaklarımı balçıkla sıvadım ben,
Vıdı vıdı vıdı...
Bunca sözü nereden buluyorsunuz?
Ne kadar çok şey istiyorsunuz,
Ne kadar çok şey biliyorsunuz...
Mezar taşlarından, kitabelerden çok.
(Cahit Koytak)
.....
Psikiyatr Kemal Sayar’ın Amerikalı romancı Norman Mailer’den naklettiği, “Çok değil elli yıl sonra, best-seller’ları bilgisayarlar yazacak tespiti ilginç:
Hayaller yitirildi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Bu devlet işi" demişler.. 11 Mayıs 2017 | 644 Okunma Hüsranla biten hikâye.. 10 Mayıs 2017 | 509 Okunma Şehirle beraber büyüyen çocuklar... 09 Mayıs 2017 | 499 Okunma Yaşanmış istihbarat fıkrası... 05 Mayıs 2017 | 372 Okunma Muhafazakâr-Lümpen 04 Mayıs 2017 | 515 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar