Masa fena dağıldı

Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz', Ömür Varol ve Nihat Doğan'ın masaya oturmasından sonra bambaşka bir kulvara geçmişti. Daha doğrusu kendine yeni bir yol açmıştı. Ülkenin gündemiyle paralel olarak magazin haber ve...

Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz', Ömür Varol ve Nihat Doğan'ın masaya oturmasından sonra bambaşka bir kulvara geçmişti. Daha doğrusu kendine yeni bir yol açmıştı. Ülkenin gündemiyle paralel olarak magazin haber ve yorumları azalmış, siyaset ve dış politika konuları başta olmak üzere yaşamın içinden halkı ilgilendiren her gelişme masaya yatırılır olmuştu.
Programın cazibe noktası ise Nihat Doğan'ın ateşli konuşmalarıydı.
Kimileri, Nihat'ın hatipliğini takdir ederken, kimileri onu tiye almak için yeni fırsat bulmanın hazzını yaşıyordu.
Programın moderatörü Ömür Varol ise gözünü budaktan, sözünü kitaptan esirgemeyen Nihat'ı kontrol etmekte hayli zorlanıyordu.
Geçen cuma sabahı programın bitimiyle birlikte masada farklı bir tartışma başladı. Yorumculardan Bircan İpek, magazin konularına daha fazla ağırlık verilmesi gerektiğini savundu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Bu devlet işi" demişler.. 11 Mayıs 2017 | 649 Okunma Hüsranla biten hikâye.. 10 Mayıs 2017 | 509 Okunma Şehirle beraber büyüyen çocuklar... 09 Mayıs 2017 | 500 Okunma Yaşanmış istihbarat fıkrası... 05 Mayıs 2017 | 373 Okunma Muhafazakâr-Lümpen 04 Mayıs 2017 | 515 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar