Biz Heybeli’de bir gün haber toplantısı yaptık

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan'ın bugünkü (07.01.2022)'' Biz Heybeli’de bir gün haber toplantısı yaptık'' başlıklı yazısı.

Hürriyet haber toplantısını Heybeliada’da yapmaya karar vermiştik.

Dün sabah saatlerinde Kabataş’ta buluştuk ve deniz taksiye doluştuk.

Deniz taksiyle bol çalkantılı denizde yol alırken öyle bir türbülans oluştu ki... Yetmiş sekiz kuşaktır Bozok Yaylası’nın dışına adım atmamış bir sülalenin çocuğu olarak beni deniz tuttu.

Fakat çok fena tuttu deniz beni:

Midem bulandı, gözüm karardı, perişan oldum.

Beraber yola çıktığımız arkadaşlara şöyle bir baktım: Sanki hepsi Sadun Boro’nun torunuymuş gibi rahatlıktan kırılıyorlardı.

“Hepinizin mi anneannesi/babaannesi Girit’ten geldi? Ne oluyor kardeşim? Aranızda yok mu Çankırılı/Çorumlu/Sivaslı?” falan diye bin sitem ettim.

Nihayet kara göründü.

Karaya ayak bastığımızda neredeyse toprağı öpecektim.

Heybeliada’da kısa bir ada turunun ardından Gencay Cafe’ye konuşlandık. Kocaman bir toplantı masası oluşturduk. Telefonlarımızı, bilgisayarlarımızı masaya yerleştirdik.

Hürriyet haber toplantılarını “Teams” üzerinden yapmaya alışmışız, yüz yüze toplantıya uyum sağlamakta azıcık zorluk yaşadık.

Sayfalar çizildi. Haberler dağıldı. Gündem oluşturuldu. Tartışmalar yapıldı. Manşet belirlendi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Manşet üstüne manşet 07 Mayıs 2024 | 3.755 Okunma İçlerinden ne diyorlardır acaba 06 Mayıs 2024 | 3.945 Okunma Hava döndü 05 Mayıs 2024 | 1.754 Okunma Erdoğan ve Özel’e ayak uydurmakta kimler zorluk çekiyor 04 Mayıs 2024 | 1.594 Okunma İzninizle Ali Yerlikaya’yı öveceğim biraz 03 Mayıs 2024 | 3.139 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar