Akşener ne diyor? İç sesim ne diyor?

Meral Akşener'in Fatih Altaylı'ya yaptığı açıklamaları kaleme alan Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan konuşmanın ayrıntılarını değerlendirdi.

Meral Akşener’in Fatih Altaylı’ya yaptığı açıklamaları okudum. İlk kez net konuşmuş. Çok net hem de. Fakat bu çok netliğe rağmen okurken iç sesimin bambaşka bir havada olmasına engel olamadım. Akşener net konuştukça iç sesim bambaşka konuşuyordu.

*

- AKŞENER: Biz bu partiyi üçüncü yol olsun diye kurduk. İki yumruk arasına sıkışmış Türkiye’yi tahterevalli sisteminin dışına çıkarmak için kurduk. Kuruluş ayarlarımıza dönüyoruz.

- İÇ SESİM: Valla mı? Gerçekten mi? “İttifak sistemi bitti” anlamına geliyor bu sözler. Ne yapalım? İnanalım mı? Yarın öbür gün başka bir şey söylemeyeceğinizin garantisi var mı? Tekrar soruyorum: Ne yapalım? İnanalım mı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nuri Bilge Ceylan’ı kimler neden linç etti 28 Eylül 2023 | 2.276 Okunma Erdoğan ile Aliyev: Sarsılmaz bir dostluk 26 Eylül 2023 | 2.273 Okunma Kadın yüzünü buzlama 25 Eylül 2023 | 4.372 Okunma İçimizin milli yağları eridi 24 Eylül 2023 | 1.564 Okunma Erdoğan’ın New York’taki basın toplantısından notlar 23 Eylül 2023 | 1.160 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar