Milli Takıma teşekkür borcu

Köşe yazılarının zorluğu, konu tespitindeki belirsizliktir. Yine yazması ve okunması zor olan köşe yazıları, yazının içeriğine ‘benliğinizi-yüreğinizi’ koyamamaktan...

Köşe yazılarının zorluğu, konu tespitindeki belirsizliktir. Yine yazması ve okunması zor olan köşe yazıları, yazının içeriğine ‘benliğinizi-yüreğinizi’ koyamamaktan kaynaklanır. 

Siz bu satırları okurken, A Milli Futbol Takımın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılımı ‘netlik’ kazanmıştı. Biz bu satırları yazarken ise henüz daha EURO 2016 Elemeleri A Grubu son maçı olan İzlanda karşılaşması oynanmamıştı. 

Peki, hal böyle iken, neden böyle bir yazı yazma gereği duyduk? 

Maçlar kazanılır veya kaybedilir, önemli olan elinizdeki kadro-gücün farkında olunması.

Bu bir futbol takımı da olsa, olumlu veya olumsuz, sonuç üzerinde etkili olan ‘unsurların’ tespitinin iyi yapılması gerekir.

İzlanda maçı öncesi Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in yaptığı basın toplantısında sarfettiği sözlere dikkat çekmek istiyorum.

FUTBOL, SADECE FUTBOL DEĞİL

Terim’e, İzlandalı futbolcu Alfred Finnbogason’un “Hollandalı dostlarım kaygılanmasın ve merak etmesin” şeklinde attığı Tweet sorusu ‘“Kimin elinde neyi varsa topu, tankı, tüfeği, tweeti her şey serbest. Göreceğiz bakalım ne olacak. Allah yardımcımız olsun” şeklinde karşılık buldu.

Ankara’daki terör saldırılarının takım üstünde bıraktığı etki sorusuna ise;

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Galatasaray’ın Filistin desteğiyle anlam kazanan şampiyonluğu 29 Mayıs 2024 | 13 Okunma Spor camiası, 15 bini çocuk 35 bin Filistinlinin katledilmesini görüyor mu? 26 Mayıs 2024 | 40 Okunma Sporla şeytan nasıl azapta bırakılır? 25 Mayıs 2024 | 89 Okunma Kavgasız futbol/derbi olur mu? 22 Mayıs 2024 | 74 Okunma Özel gereksinimli (engelli) bireyleri unutacak mıyız! 19 Mayıs 2024 | 33 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar