ODD ya da otomotivde danışıklı dövüş!

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) 10 yıldır senenin ilk ayı, ilk haftasında geçen yılın marka-model bazında ve toplam satışların ve “iletişim ödülleri”ni açıkladığı adına da “Gladyatör” dediği geceyi düzenler.

Sektör temsilcileri o gece bir araya gelir hem geçen yılı değerlendirir hem de önümüzdeki yılın beklentileri dile getirilir. Satış ve iletişim ödülleri sahiplerini bulur. Yıla bu moralle başlanır. Buraya kadar yazdıklarım çok normal... Ama madalyonun bir de arka tarafı var. Biz gazetecilerin işi, bir işin ön tarafı kadar arkasını da kaleme almamız. Daha önceki yıllarda da sadece benim kaleme aldığım “madalyonun arka dolaplarını” bıkmadan yazmak benim görevim. İşin “goy goy” kısmını herkes de, ben de yazıyoruz zaten. 10 yıllık süreç ODD için bu organizasyonu çok büyük bir gelir kaynağı haline getirdi. Yarışmalara katılmak da, ödül gecesine katılmak da markalar için paralı.

 

 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
KISITLAMA OTOMOBİL PİYASASINI NASIL ETKİLER? 15 Ağustos 2022 | 219 Okunma BİTMEK BİLMEYEN OTOMOTİV GÜNDEMİMİZ 01 Ağustos 2022 | 83 Okunma OTOMOTİVDE İŞLER TIKIRINDA MI? 18 Temmuz 2022 | 89 Okunma DERS NİTELİĞİNDEKİ OTOMOTİV KONUŞMASININ ARDINDAN… 11 Temmuz 2022 | 114 Okunma LİYAKAT!.. 20 Haziran 2022 | 136 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar