HEM ÇOK SATMAK HEM DE İLETİŞİM KURMAK MÜMKÜN

Geçen hafta otomotiv medyasının kalbi Hatay’da attı. Beşinci nesil Renault Clio’nun basın lansmanı 60’ı aşkın otomotiv gazetecisinin katılımı ile gerçekleşti. Son birkaç yıldır bu kadar yüksek katılımlı bir lansmana tanık olmamıştım.

Satışların ve pazar paylarının düşmesiyle birlikte değil çok katılımlı lansmanlar yapmak birçok marka yöneticisi telefonlara bile çıkmaz hale geldiler. Çok satan 3-4 marka yöneticileri de, az satan marka yöneticileri de bu süreçte değil lansman yapmak adeta basından köşe bucak kaçıyorlar... İşte böyle bir süreçten geçerken Renault Mais’in böylesi bir organizasyonu bu kadar yüksek katılımla yapması bence çok anlamlı. İşte bu yüzden de bu değerin vurgulanması adına bu satırları kaleme alıyorum. Renault Mais tüm birimleri ile bu zorlu süreçte hep yayınların ve yayıncıların yanında oldu. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
KISITLAMA OTOMOBİL PİYASASINI NASIL ETKİLER? 15 Ağustos 2022 | 219 Okunma BİTMEK BİLMEYEN OTOMOTİV GÜNDEMİMİZ 01 Ağustos 2022 | 83 Okunma OTOMOTİVDE İŞLER TIKIRINDA MI? 18 Temmuz 2022 | 89 Okunma DERS NİTELİĞİNDEKİ OTOMOTİV KONUŞMASININ ARDINDAN… 11 Temmuz 2022 | 114 Okunma LİYAKAT!.. 20 Haziran 2022 | 136 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar