Darısı diğer markaların başına!

Geçen hafta Mercedes-Benz Türk’ün 2004 yılında hayata geçirdiği “Her Kızımız Bir Yıldız” projesinin 15. Yılı nedeniyle yapılan basın toplantısındaydım.

15 yılın değerlendirildiği toplantıda bu yıl İstanbul’da misafir edilen kızlar da vardı. Haberi sayfada detaylarıyla okuyacaksınız. Ben burada otomotiv sektörünün “sürdürülebilir” faaliyetlerinden söz etmek istiyorum. Mercedes Benz Türk tam 15 yıldır Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile bu projeyi geliştirerek sürdürüyor. Toplantıda tanıştığım Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel’e otomotiv sektörünün diğer paydaşları ile başka ne tür faaliyetler sürdürdüklerini sordum. Yüksel “dönem dönem oluyor ama ne yazık ki sürekli devam etmiyor. Bu anlamda sadece Mercedes Benz Türk ile 15 yıldır çalışıyoruz” yanıtını verdi. Çeşitli badireler atlatan dernek şu sıralarda “bağış” konusunda olağanüstü bir destekle karşılaşıyormuş. Yüksel bu ilgiden ve destekten çok memnun olduklarının altını çiziyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
KISITLAMA OTOMOBİL PİYASASINI NASIL ETKİLER? 15 Ağustos 2022 | 219 Okunma BİTMEK BİLMEYEN OTOMOTİV GÜNDEMİMİZ 01 Ağustos 2022 | 83 Okunma OTOMOTİVDE İŞLER TIKIRINDA MI? 18 Temmuz 2022 | 89 Okunma DERS NİTELİĞİNDEKİ OTOMOTİV KONUŞMASININ ARDINDAN… 11 Temmuz 2022 | 114 Okunma LİYAKAT!.. 20 Haziran 2022 | 136 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar