What can I do sometimes?

Dün gece yarım Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi takımı Galatasaray'ı yendi. Rahat mı yendi, tabii ki hayır ama yenip hayata döndü diyebiliriz. Derbide asıl tartışılması gereken Galatasaray.

Ne oynadıkları belli değil. Büyük umutlarla, büyük masrafla kurulmuş bir takım ama maç boyu neredeyse tek bir pozisyon yok. Bu kadroyu kuran Fatih Terim. Şampiyonlar Ligi'nde birçok şey kötü giderken Süper Lig de kötü gitmeye başladı.
Beşiktaş'ın Galatasaray'ı yenmesi anormal değil lakin Galatasaray'ın ortaya koyduğu futbol, çok anormal. Oyuna Beşiktaş iyi başladı. Fazla bir pozisyon bulamasalar da son vuruşları kötü yapsalar da baskı ev sahibi Beşiktaş'taydı. Devrenin sonuna doğru Galatasaray dengeyi sağlasa da ne yaptıkları belli değildi. Ne taktik olarak ne baskı olarak ortada hiçbir şey yok. İkinci yarı Beşiktaş çok iyi başladı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hakem ikinci yarı çok kötüydü 02 Aralık 2025 | 922 Okunma Rize’nin iki golü de Altay’ın ikramı 24 Kasım 2025 | 1.042 Okunma Hakeme geçer not 23 Kasım 2025 | 173 Okunma Teşekkürler Bizim Çocuklar 19 Kasım 2025 | 559 Okunma Öyle bir ikinci gol oldu ki numunelik 10 Kasım 2025 | 728 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar